Perdoneu per estar tant
i tant desapareguda, però és que els problemes relacionats amb l’ordinador que
em semblava que havíem solucionat encara no ho estan, i és que no era problema
de l’ordinador que tenia (que era lentíssim!!!), sinó de la senyal d’Internet,
que no m’arriba.... I a més, amb el tema del trasllat, de la feina que anem
fent, però que encara no tenim ben enllestida, del curs, la feina... no he
tingut el temps suficient per dedicar-m’hi més i per poder publicar amb
regularitat. I mireu que tinc receptes i receptes, perquè en vaig fent i les
vaig fotografiant i preparant per poder-les penjar... però en fi, el cas és que
portava des dels panellets sense publicar i això no pot ser, que el tinc ben
abandonat...
Explicar-vos que el curs
de la Hofmann...
Perdonad por estar tan desaparecida, pero es que los problemas relacionados con el ordenador que me parecía que habíamos solucionado aún no lo están, y es que no era problema del ordenador que tenía (que era lentísimo!), sino de la señal de Internet, que no me llega... Y además, con el tema del traslado, del trabajo que vamos haciendo, pero que todavía no tenemos bien terminado, del curso, el trabajo... no he tenido el tiempo suficiente para dedicarme más al blog y para poder publicar con regularidad. Y mirad que tengo recetas y recetas, porque voy haciendo cosas nuevas y las voy fotografiando y preparando para poderlas colgar... pero en fin, el caso es que llevaba desde los panellets sin publicar y eso no puede ser, que lo tengo bien abandonado...
M’encanta! Els que em seguiu per l’Instagram ja haureu anat veient les fotografies que he anat penjant relacionades amb aquest curs i és que és una passada! Cada vegada tinc més clar que aquest món m’agrada moltíssim i que si puc m’agradaria anar-me formant per qui sap, poder-m’hi dedicar algun dia. Les olors que desprenen els forns, les textures de les masses, de la xocolata, de la mousse... l’explosió de colors i de sabors de tot el que anem preparant... senzillament m’al·lucina i m’encanta! I no sabeu pas lo llaminera que m’estic convertint! Si ja de sempre ho he sigut, ara pla! hahahaha
Perdonad por estar tan desaparecida, pero es que los problemas relacionados con el ordenador que me parecía que habíamos solucionado aún no lo están, y es que no era problema del ordenador que tenía (que era lentísimo!), sino de la señal de Internet, que no me llega... Y además, con el tema del traslado, del trabajo que vamos haciendo, pero que todavía no tenemos bien terminado, del curso, el trabajo... no he tenido el tiempo suficiente para dedicarme más al blog y para poder publicar con regularidad. Y mirad que tengo recetas y recetas, porque voy haciendo cosas nuevas y las voy fotografiando y preparando para poderlas colgar... pero en fin, el caso es que llevaba desde los panellets sin publicar y eso no puede ser, que lo tengo bien abandonado...
M’encanta! Els que em seguiu per l’Instagram ja haureu anat veient les fotografies que he anat penjant relacionades amb aquest curs i és que és una passada! Cada vegada tinc més clar que aquest món m’agrada moltíssim i que si puc m’agradaria anar-me formant per qui sap, poder-m’hi dedicar algun dia. Les olors que desprenen els forns, les textures de les masses, de la xocolata, de la mousse... l’explosió de colors i de sabors de tot el que anem preparant... senzillament m’al·lucina i m’encanta! I no sabeu pas lo llaminera que m’estic convertint! Si ja de sempre ho he sigut, ara pla! hahahaha
Avui, però, us porto una
recepta salada, una recepta dedicada a l’Albert (és el seu plat preferit!) per
tots els elogis que sempre em fa quan li preparo aquest plat, tant conegut i
tant senzill de fer. Les cintes a la carbonara i en aquest cas, extreta del
llibre “El menjar de la família Ferran Adrià”. Són senzillíssims i molt ràpids
de fer i el resultat és genial. Espero que us agradi.
Me encanta! Los que me seguís por el Instagram ya habréis visto las fotografías que he ido colgando relacionadas con este curso y es que es una pasada! Cada vez tengo más claro que este mundo me gusta muchísimo y que si puedo me gustaría irme formando por quien sabe, poder dedicarme a esto algún día. Los olores que desprenden los hornos, las texturas de las masas, del chocolate, de la mousse... la explosión de colores y de sabores de todo lo que vamos preparando... sencillamente me alucina y me encanta! Y no sabéis lo golosa que me estoy volviendo! Si ya de siempre lo he sido, ahora mucho más! hahahaha
Me encanta! Los que me seguís por el Instagram ya habréis visto las fotografías que he ido colgando relacionadas con este curso y es que es una pasada! Cada vez tengo más claro que este mundo me gusta muchísimo y que si puedo me gustaría irme formando por quien sabe, poder dedicarme a esto algún día. Los olores que desprenden los hornos, las texturas de las masas, del chocolate, de la mousse... la explosión de colores y de sabores de todo lo que vamos preparando... sencillamente me alucina y me encanta! Y no sabéis lo golosa que me estoy volviendo! Si ya de siempre lo he sido, ahora mucho más! hahahaha
Hoy, sin embargo, os traigo una receta salada, una receta
dedicada a Albert (es su plato preferido!) por todos los elogios que siempre me
hace cuando se la preparo y que es tan conocida y sencilla de hacer: Las cintas
a la carbonara y en este caso, extraída del libro "La comida de la familia
Ferran Adrià". Son sencillísimos y muy rápidos de hacer y el resultado es
genial. Espero que os gusten.
Cintes a la carbonara
(per a 4 persones)- 240 grams de cansalada fumada
- 400 ml de nata líquida (35% de matèria grassa)
- Formatge parmesà per ratllar
- 4 ous
- 400 grams de cintes de pasta
- 4 cullerades d’oli d’oliva
- Sal i pebre
PREPARACIÓ
Traiem la pell i tallem
a tires fines la cansalada. Tot seguit les enrossim en una paella i a foc suau.
Hi afegim la nata i en guardem una part per més endavant (1/8 part). Ho coem a
poc a poc durant 20 minuts i remenant-ho de tant en tant. I al final, hi posem
la sal i el pebre al gust.
A continuació posem
aigua amb sal en un cassó i hi bullim la pasta l’estona que ens marqui el
paquet. Mentrestant separem les clares dels rovells (guardem les clares per fer
alguna altra recepta) i deixatem els rovells amb la nata que havíem reservat.
Ara escorrem la pasta,
hi afegim la crema de bacó i sense parar de remenar hi afegim els rovells amb
la nata.
Finalment servim les
cintes i hi ratllem, al nostre gust, el formatge parmesà pel damunt. I ja els
tenim!
Boníssim, ràpid, fàcil i
econòmic! :)
Bon profit!
- 240 gramos de panceta ahumada
- 400 ml de nata líquida (35% de materia grasa)
- Queso parmesano para rallar
- 4 huevos
- 400 gramos de cintas de pasta
- 4 cucharadas de aceite de oliva
- Sal y pimienta
Cintas a la carbonara
(para 4 personas)- 240 gramos de panceta ahumada
- 400 ml de nata líquida (35% de materia grasa)
- Queso parmesano para rallar
- 4 huevos
- 400 gramos de cintas de pasta
- 4 cucharadas de aceite de oliva
- Sal y pimienta
PREPARACIÓN
Sacamos la piel y cortamos en tiras finas el tocino. A continuación lo doramos en una sartén y a fuego suave. Añadimos la nata y guardamos una parte para más adelante (1/8 parte). Lo cocemos lentamente durante 20 minutos, removiendo de vez en cuando. Y al final, ponemos la sal y la pimienta al gusto.
Sacamos la piel y cortamos en tiras finas el tocino. A continuación lo doramos en una sartén y a fuego suave. Añadimos la nata y guardamos una parte para más adelante (1/8 parte). Lo cocemos lentamente durante 20 minutos, removiendo de vez en cuando. Y al final, ponemos la sal y la pimienta al gusto.
A continuación ponemos agua con sal en un cazo y hervimos la pasta el tiempo que nos marque el paquete. Y mientras separamos las claras de las yemas (guardamos las claras para hacer alguna otra receta) y batimos las yemas con la nata que habíamos reservado.
Ahora escurrimos la pasta, añadimos la crema de bacon y sin parar de remover añadimos las yemas con la nata.
Finalmente servimos las cintas y rallamos, a nuestro gusto, el queso parmesano por encima. Y ya lo tenemos!
Buenísimo, rápido, fácil y económico! :)
Ja vaig preparant cosetes de Nadal, així que aviat tornaré a ser per aquí ;)
Ya voy preparando cositas de Navidad, así que muy pronto volveré a estar por aquí ;)
Potser no has publicat gaire receptes últimament però sí que veig cambis al blog, ja en parlarem que m'has donat unes quantes idees ;-) I sí, jo que era de salat i m'estic tornant tota una llaminera amb Hofmann. Un petonàs guapa
ResponEliminaMoltes gràcies Sònia! A veure si almenys un cop per setmana aconsegueixo penjar alguna coseta ;) He fet algun canvi d'imatge i del perfil, però de cara a principis d'any m'agradaria fer canvis més grans de tot el blog per donar-li una imatge nova :)
EliminaJo de sempre que ho he sigut força, però com ara, mai!! hehehehe :P
Una abraçada bonica!
Semblen tretes de la pel·li de la Dama i el Vagabundo... quines ganes!
ResponEliminahehehehe moltes gràcies Marina!! ;P
EliminaUna abraçada guapíssima!
Tenen una pinta estupenda. M'alegro que estiguis disfrutant tant amb el curs. Jo no tinc instagram... que ens penjaràs alguna coseta aquí??
ResponEliminapetons
Moltes gràcies guapa! Alguna coseta miraré de penjar i ja us posaré alguna fotografia del que hi anem fent ;)
EliminaMolts petons!
Que bona la pasta!! M'encanta de totes maneres però les receptes amb crema em tornen boja!! petons
ResponEliminaGràcies Roser!!! Me'n alegro de que t'agradi!! :)
EliminaPetonets!
que bona la carbonara!! i tota la pasta! ja en saben ja els italians de menjar be! fantastics! petons
ResponEliminaDoncs sí Roser! Ja en saben, ja!! ;)
EliminaMoltes gràcies!! Petons!
Jo no tinc instagram...a veure si publiques quelcom sobre el supercurs a la Hoffman.....!!!! Pel que fa aquestes cintes, a les meves filles els encantaria....pasta i carbonara són dos dels seus aliments preferits!!!! Petons!
ResponEliminaAlguna foto miraré de posar, el que passa és que a casa no em deixen ni fer-li fotografies, gairebé! Totes les que he anat fent són pel mòbil, però ja les posaré ;)
EliminaA casa també ens agraden moltíssim! ;) Moltes gràcies guapa!!
Una forta abraçada!
que buenos estan, por lo menos una vez a la semana tengo que prepararlos en casa, los tuyos se ven estupendos, es que es una receta magnifica. muy buena elección, Un abrazo y feliz semana.
ResponEliminaYo también! hehehe si no los hago luego los hecha en falta, por mucho que le haya hecho algún otro tipo de pasta... ;) La verdad es que son muy sencillos de preparar y están estupendos ;)
EliminaMuchas gracias guapa! Besos y igualmente!
No te preocupes Cris!!! Te perdonamos!!!! Jejejeje
ResponEliminaY merece la pena la espera esta semana de tu post porque estas cintas son estupendas!!! Con lo que me gusta a mí la carbonara!!!! Con ese saborcito!!! Mmmmmm
Un besito,
Sandra von Cake
Gracias guapi!! ;) hehehehe Que bien que te haya gustado :D
EliminaUn fuerte abrazo Sandra!!