L'altre dia, a part de fer els Tortells de Reis, la meva germana i el meu cunyat em van demanar si els podia fer un braç de gitano com el de la última vegada (recepta). I sabent com havia quedat la forma del d'aquell dia, que braç de gitano no ho semblava gaire, vaig intentar fer algunes coses diferents, per veure si així aconseguia cargolar-lo sense que la massa es trenqués. I crec que el que va provocar que quedés amb aquella forma, va ser el motlle que vaig utilitzar, que era massa petit i em va quedar una massa més gruixuda del compte. Aquest cop vaig utilitzar una bandeja de forn i va quedar una massa ben fineta, tot i que també he de dir, que més d'una banda que de l'altra... A veure si a la tercera surt perfecte!
Almenys ara ja puc dir que ser fer braços de gitano!
Ara bé, potser la propera vegada em tornarà a sortir amb una forma una mica estranya... però com a mínim ja podré dir que 1 em va sortit bé!
Poc a poc t'anira sortint millor. Bona feina !!!!
ResponEliminaHola Albert!
EliminaEspero que sí! De la pràctica i dels errors se n'aprèn molt!
Moltes gràcies!
Cristina, veig que tens dificultat per enrotllar el braç de gitano, o de que no es trenqui. Et deixo un enllaç de la recepta que tinc al blog del braç de gitano, espero et pugui servir .
ResponEliminaBlog de cuina de la dolorss: Masa para brazo de gitano
Per cert, m'encanta la sarsuela de la teva avia.
Petons
Hola Dolors!
EliminaPerfecte! La propera vegada enrotllaré la massa amb el drap i la deixaré refredar. Em sembla que serà la solució perquè no em passi tot això. Ja aniré posant els progressos, a veure si a la tercera va la vençuda!
Moltes gràcies! :D A nosaltres ens encanta!