Avui toca una altra
recepta dolça, però una mica menys que les anteriors i també més sana ;) La
vaig fer un diumenge a l’hora de dinar, quan no tenia la intenció de preparar
res, perquè durant el matí no havia estat a casa i em semblava que no tindria temps
de fer res quan tornés. Però quan vaig arribar i faltaven una mitja horeta per
dinar, em vaig posar a fer una ullada a l’apartat de postres de la meva nova
adquisició: “Los 22 minutos de Julius”, que per cert m’agrada molt, i vaig
trobar aquesta recepta facilíssima i molt ràpida de preparar! El resultat va agradar
moltíssim i ningú es va pensar que l’hagués pogut fer amb menys de 20 minuts,
que és el que vaig tardar! hehehe
La poma caramel·litzada i flamejada queda molt ben combinada amb el iogurt, i el toc final de la canyella m'hi va agradar molt. La canyella penso que dóna un toc molt bo en moltes receptes dolces (i també en algunes de salades) i especialment en les que porten poma. Si ho proveu ja em direu si us hi ha agradat!
INGREDIENTS (per a 6-7 persones)
- 4-5 iogurts naturals o
grecs (jo en vaig posar tres de grecs i un de
natural, perquè se'm van acabar els grecs)
- 3 pomes Golden
- 75 grams de sucre morè
- Canyella en pols
- 3 nous de mantega
- 1 xupito de brandy
PREPARACIÓ
Comencem pelant, traient
el cor i tallant a làmines o a trossos petits les pomes.
Seguim posant una paella
al foc (mitjà) amb la mantega tallada a trossos i el sucre. Tot seguit hi afegim
les pomes i les saltegem fins que es caramel·litzin. Després les mullem amb el
brandy i les flamegem.
Agafem les copes amb les
que ho vulguem servir i hi posem una mica de iogurt al fons, ho cobrim amb les
pomes i deixem que el seu líquid impregni el iogurt. Repetim la operació i ho
acabem amb una mica de canyella en pols. I cap a taula!
Ja ho heu vist, si no
teniu gaire temps i voleu fer alguna cosa rapideta, però al mateix temps ben
bona, sana i que sorprengui a tothom, aquesta és una molt bona opció. I si ho voleu fer per esmorzar o per berenar, perquè no? Jo per exemple cada dia per esmorzar em menjo un iogurt amb cereals i dos torradetes i algun dia també em menjaria ben bé un gotet amb aquest iogurt amb poma... ja ho provaré... :P
Bon profit!
Una presentación estupenda y lo rico que está. Un abrazo, Clara.
ResponElimina:) Muchas gracias Clara!! Nos gustó mucho y viendo lo rápido que es de hacer, lo prepararé, seguro, en más de una ocasión.
EliminaUn abrazo guapa!
Sana, bona i fàcil. Què més volem? petonets i bona setmana santa.
ResponEliminaI tant Marina, no es pot demanar més, veritat? ;) hehehe
EliminaMoltes gràcies i igualment guapa! Una forta abraçada!
Vaya postre de etiqueta con el que nos deleitas hoy Cris!!!
ResponEliminaTiene que estar riquísimo!!!
Un besito guapa,
Sandra von Cake
^^ Muchas gracias Sandra!! Estaba muy rico ;P
EliminaUn abrazo guapa!!
Ostres, moltíssimes gràcies Mònica!!! :D Ara vaig a buscar-lo i a veure l'entrada! ;) Quan pugui li faré l'entrada que es mereix, a veure si després de Setmana Santa la faig!
ResponEliminaUna abraçada ben forta guapa!
quina pinta!! la veritat que combinen genial aquests ingredients! petons
ResponEliminaMoltes gràcies Roser!! :) Sí que queden molt ben combinats aquests ingredients, el resultat queda molt bo ;)
EliminaPetons guapa!
Que rico!!! :O) Un postre buenisimo
ResponEliminaMuchas gracias María!! :D Me alegro de que te haya gustado!
EliminaUn abrazo!
Delicioso, otra receta para tomar buena nota! Un besote
ResponEliminaMuchas gracias guapa! ^^ Si la pruebas ya me dirás qué tal ;)
EliminaBesos!
Jo tampoc coneixia el teu blog, xo després d'haver-hi fet un bon tomet, m'ha agradat moltísdim! Le receptes, les fotos, com ho expliques...així q a partir d'ara et seguirem.de ben aprop!
ResponEliminaptns!!
Moltes gràcies guapa!! :D Me'n alegro moltíssim de que t'hagi agradat i que bé que us quedeu per aquí! ^^
EliminaUna abraçada i benvingudes!!
Brutal! Les pomes del guarniment són delicioses Jo les he fet algunes avegades així.
ResponElimina;) Gràcies Cristina!! Jo encara no ho havia fet mai d'aquesta manera, però ens va agradar molt i mira que és ben senzillet de fer! Així que a partir em sembla que ho faré tot sovint! :)
EliminaUna abraçada guapa!!
La combinació de poma amb canyella m'agrada molt. Es veuen fantàstiques aquestes postres!!
ResponEliminaMoltes gracies Miquel!! :) Queda molt bona aquesta combinació, veritat? A casa ens agrada molt també ;)
EliminaUna abraçada!
Una recepta del Julius es èxit segur...Jo la poma així, sense el brandy, la faig servir per fer canapés de foie ambla poma...(una altre idea)
ResponEliminaPer cert, es un llibre lo dels 22 min. de Julius?? A on el puc trovar??
Petonets.
Ostres doncs ja ho provaré, que també ha d'estar boníssim!! Gràcies guapa ;)
EliminaSí! Fa poc que està a la venda aquest últim i diria que el podràs trobar en qualsevol llibreria ;) La veritat és que té un receptari molt variat, bo, ràpid i fàcil de fer i quan el vaig veure no em vaig poder resistir a comprar-lo, hehehe
Una abraçada Gemma!
Me encantan este tipo de postres con yogur, siempre apetecen y van denial despues de cualquier comida! Besos!
ResponEliminaSí, verdad? A nosotros nos gusta mucho comer un yogur después de las comidas y con esta combinación le das un toque diferente... y queda buenísimo! ;)
EliminaMuchas gracias!! ^^ Besos!
Maravillosa presentación. Elegante y seguro que delicioso. Besos!
ResponElimina^^ Muchas gracias!! Es una receta muy sencilla y rápida de hacer y el resultado nos gustó mucho a todos, así que es para repetirla seguro! ;)
EliminaUn abrazo!