Semifred de maduixa

L'altre dia al blog de Recetas de Mon vaig veure aquesta recepta de semifred de maduixa i em va agradar molt! Em va semblar fàcil de fer, boníssim i amb una presentació molt maca, així que ja li vaig dir que la provaria segur ben aviat! I avui, que disposava de tots els ingredients, m'he decidit a fer-la (així he utilitzat totes les maduixes que hi havia a la nevera! :P). A més és una recepta perfecte si les maduixes ja comencen a estar una mica "lletges" per servir-les senceres...
A casa les maduixes ens encanten i ara feia temps que no les feia en forma de mousse, així que el resultat ha agradat molt tant pel seu gust dolcet i suau, com per la seva forma, que així allargada no l'acostumo a fer mai, i amb les maduixetes pel costat crida força l'atenció!

Ja veureu que és una recepta ben fàcil i que en poca estona tindreu unes postres que de ben segur que agradaran molt a tothom i que a més, us deixaran com un senyor/a!

He utilitzat el doble d'ingredients, ja que volia que em sortís grosset, per així partir-lo per la meitat i deixar-ne mig a casa (així en tindrien per després de sopar) i mig per casa l'albert, que avui hi hem anat a sopar i els ha fet gràcia que els portéssim les postres! En fi, que a allà ens l'hem acabat tot i a casa meva encara en queda una mica, però ben poquet (cal tenir en compte que allà érem 7 persones i a casa 3...) hehehe! És d'aquelles coses que passen soles! ;)

INGREDIENTS

- 500 grams de maduixots
- 500 grams de nata líquida per muntar
- 150 grams de sucre llustre
- 8 fulles de gelatina

PREPARACIÓ

Primerament posem en remull a dins un bol i amb aigua freda les fulles de gelatina.

Mentrestant, tallem unes quantes maduixes a làmines i les disposem (de la manera que més ens agradi) pel voltant del motlle o motlles que vulguem utilitzar (en versió mini també han de quedar molt bé). En guardem unes quantes més per decorar el al final, i la resta les triturem amb el túrmix i juntament amb el sucre llustre, fins que aconseguim com un coulis de maduixes. 

Tot seguit posem aquesta mescla en un cassó i a foc suau fins que ens comenci a bullir. Quan això passi escorrem les fulles de gelatina i les hi incorporem, tot remenant, fins que estiguin completament desfetes. Ho retirem del foc i ho deixem refredar.

Ara muntem la nata amb el batedor elèctric, i quan la mescla anterior estigui a temperatura ambient hi afegim la nata muntada amb l'ajuda d'una espàtula (fent moviments suaus de baix cap amunt) i finalment ja només ens queda posar-ho dins el motlle i reservar-lo al congelador durant un mínim de 2 hores, per  tal de que ens agafi la forma i textura de mousse. 

Una estona abans de servir-lo el retirem del congelador, el desemmotllem (a poc a poc i vigilant), el decorem amb les maduixes que havíem reservat (i si volem amb una mica de la salsa de maduixa que hem preparat i que haurem tingut de guardar a part) i el posem a la nevera. Així quan ens el mengem tindrà la textura perfecta!

A veure si us animeu i el prepareu, que està boníssim i és fresquet, genial per ara que va arribant la calor (tot i el mal temps que sembla que tindrem els propers dies...).

Bon profit!

53 comentaris:

  1. A banda de l'aspecte que es bonisim, aquest semifred ha de ser una autentica delicia. Ja et dic que pense tastar-lo.

    Petons!

    ResponElimina
  2. A banda de l'aspecte que es bonisim, aquest semifred ha de ser una autentica delicia. Ja et dic que pense tastar-lo.

    Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Me'n alegro molt de que el vulguis tastar!! Ja veuràs que bo, és molt suau i esponjós! ;)

      Moltes gràcies!! ^^ Petons!!!

      Elimina
  3. oh, quin color més viu!! Sembla boníssim, a mes! Aquest pastís no cal ni mastegar-lo, oi Cristina? hi hi hi Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Marina! És molt bo, la veritat i gairebé no cal mastegar-lo, no! hehehe És més, l'àvia de l'Albert aquests dies no pot mastegar gaire bé per un tema de les dents i només pot menjar sopes, cremes i coses molt toves, i aquest semifred li va anar perfecte!! :)

      Molts petons guapa!

      Elimina
  4. Doncs sí que és fàcil i l'aspecte és deliciós! apuntada també! petons

    ResponElimina
  5. Mmm... ja m'està venint salivera, la foto del plat boníssima!

    Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. hehehehe ;) Moltes gràcies Víctor!!

      Molts petons!

      Elimina
  6. Hola guapisima, jo tambe vaig veure aquesta recepta i la tinc en pendents!!! Es veu deliciosa!!! Tha quedat genial Cristina!! Té molt molt bona pinta!!! Segur que estaba requete bona!!un peto guapa

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Laura!!! És que després de veure-la no em vaig poder resistir!! hihihi I és molt fàcil! :) Si la proves ja veuràs que bo!! ;)

      Moltíssimes gràcies, me'n alegro molt de que t'hagi agradat!!! ^^ Una abraçada ben forta guapíssima!

      Elimina
  7. Quines postrs mes bones....uauuu amb aquestes maduixes....preciossssss
    Petonets.

    ResponElimina
  8. Cristina, t'ha quedat preciós...ara que sembla que arriba definitivament la calor, el provaré!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. ^^ Moltíssimes gràcies Mònica! Que bé que t'hagi agradat!!

      Una abraçada guapa!

      Elimina
  9. Cristina menudo lujo de pastel, es que la boca se me hace agua, y la presentación de restaurante, enhorabuena cada día te superas más. Muchos besitos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Qué contenta estoy de que pienses Olimpia!!! :D Muchísimas gracias!!!

      Muchos besitos guapísima!!!

      Elimina
  10. Que buena pinta tiene, me encanta :), me comería mas de un trocito, Un beso.

    ResponElimina
    Respostes
    1. ^^ Muchas gracias!!! Me alegro mucho de que te haya gustado!

      Un abrazo!

      Elimina
  11. Tiene un corte precioso y por supuesto una presentación hermosa, no dudo que entre los 7 se la hayan acabado en un segundo.
    Rica opción como dices, para acabar con las fresas que quedan.
    Un beso
    Lxx

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí que va muy bien para las fresas que quedan! :) A partir de ahora la tendré muy en cuenta y después de ver el resultado aún más! :P

      Muchísimas gracias!!! ;) Besitos!

      Elimina
  12. Pero que rico este semifrio!!! Además que me parece una buenísima idea para las fresas que ya están algo tocadas!!!

    Ya estoy deseando que sea aquí en Alemania el tiempo de ir por los campos a buscar las fresas con cestitas!!! :-)

    Un besito Cris,
    Sandra von Cake

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias Sandra!! A mi también me han entrado ganas de ir a buscar fresas, o flores... :P hihihihi lástima que parece que aquí vuelve a llegar el invierno... :( este tiempo que está cómo loco...

      Muchos besos guapa!

      Elimina
  13. Te ha quedado muy bien presentado Cristina! Además con el calorcito apetece algo frequito de postre. Besos

    ResponElimina
  14. oohh que facilet!! i quina bona pinta!! m'encanten els postres de maduixa! peotns

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi també Roser! I ara que estan tant bones val la pena aprofitar!! ;)

      Gràcies guapa! ^^ Molts petons!!

      Elimina
  15. Sencillo, sano y nutritivo. Además de apetecible y rico. Se le puede pedir más!

    Bss

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí que lo es... no se puede pedir más!!! ;)

      Muchas gracias Carmen!!! Un abrazo!

      Elimina
  16. Me encantan los postres con fresas y éste tiene una pinta espectacular!!
    Ana de JUEGO DE SABORES

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias guapísima! ^^ Y si te gustan los postres con fresas pruébalo Ana, porqué ya ves que es una receta bastante sencilla y el resultado vale la pena! :)

      Muchos besos guapa!!

      Elimina
  17. un postre así es sensacional y bien bueno,te ha quedado genial¡¡
    beso

    ResponElimina
  18. Qué buena pinta, cómo apetecen estos postres tan fresquitos y de frutas!!! Fabuloso!!!

    ResponElimina
  19. Este semifrio apetece todo el año.
    Saludos

    ResponElimina
    Respostes
    1. hehehe la verdad es que sí!! ;)

      Muchas gracias Maria Dolores!! Besos!!

      Elimina
  20. Me encantan los semifrios sobre todo cuando llega el calorcito, y con fresas mas apetecible todavia! Genial y sencilla receta. Muchos besos!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias!!! Está buenísimo, si lo pruebas ya me contarás ;)

      Besos!!

      Elimina
  21. Qué maravilla cristina!
    un pastelito con frutas y fresquito y con este calor es lo que mas me apetece, me encanta el corte que tiene!
    gracias por pasarte por mi blog...aqui me quedo! un beso

    ResponElimina
    Respostes
    1. Me alegro mucho de que te haya gustado Tere!! ^^

      Muchas gracias a ti por pasarte por el mío!! ;) Un fuerte abrazo guapísima!!

      Elimina
  22. Ostres, m'ha agradat molt molt i molt. Petons. Yolanda.

    ResponElimina
  23. Hola Cristina, qué delicia de postre!!!! Además parece de concurso pero de primer premio, qué pintaaa!!! Apunto, por supuesto...

    Besos...

    ResponElimina
    Respostes
    1. :D Muchísimas gracias Maria Teresa!! Qué contenta estoy de que pienses así ^^ y de que te haya gustado!!

      Muchos besos guapa!! ;)

      Elimina
  24. Tinc un problema, no sé si em quedo amb aquesta, amb el tiramisú, o amb el tatin de mango. I si em quedo totes?? Es que fas coses boníssimes
    un petó

    ResponElimina
    Respostes
    1. hehehehe moltes gràcies bonica!!!! :D Que bé que t'agradin!!

      Posats a triar... jo potser em quedaria amb una coseta de cada, no?! hihihi ;P

      Una abraçada Aisha i que passis molt bon cap de setmana!

      Elimina
  25. Ohhhhh!!! Moltes gràcies! La veritat és que aquest postre és deliciòs.
    M'alegro que t'hagi agradat.

    Bon cap de setmana!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Mónica!! És que em va agradar molt i després de veure i tastar-ne el resultat encara més! No serà pas la última vegada que el faci, perquè va ser tot un èxit! ^^

      Moltes gràcies a tu per la recepta i per venir-me a veure!! ;)

      Molts petons guapa i bon cap de setmana!!!

      Elimina
  26. quin postre més bo i fresquet, a més queda molt vistós amb aquesta forma que li has posat, m'agrada molt, hauré de provar-ho. Petons i bon cap de setmana

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies guapíssima!! Que bé que t'agradi i que el vulguis provar!! :D

      Una abraçada i bon cap de setmana!!!

      Elimina
  27. me encanta esta combinación, yo la hago con consistencia tipo mousse pero probare a hacerla helada que seguro que esta buenisima y para el verano nos vendra mejor! muchas gracias por ti visita a mi blog! me quedo por aqui que tienes un blog fantastico y no me quiero perder nada, besitos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Viví!! :D

      Este semifrío tiene la ventaja de que se puede tomar de forma helada o más cómo una mousse, nosotros nos lo comimos en forma de mousse, pero para el verano lo probaremos seguro de forma helada ;)

      Muchísimas gracias a ti por venir a visitar mi blog y por quedarte!!! Bienvenida guapa!!!

      Un fuerte abrazo y buen fin de semana!! ^^

      Elimina

Espero que t'hagi agradat!

I si em vols deixar un comentari, fer-me qualsevol pregunta, suggerència... Endavant, no et tallis i digues la teva! M'agradarà molt llegir-ho i et respondré quan pugui ;)

Moltes gràcies i espero tornar-te a veure per aquí ben aviat!



Espero que te haya gustado!

Y si me quieres dejar un comentario, hacerme cualquier pregunta, sugerencia... Adelante, no te cortes! Me gustará mucho leerlo y te responderé cuando pueda :)

Muchas gracias y espero volver a verte por aquí muy pronto!