sobre mi

Em dic Cristina, tinc 26 anys, sóc catalana i resident, des de fa uns vuit anys, de la plana de Vic, concretament d'una petita i acollidora localitat anomenada Sant Julià de Vilatorta i de la qual tinc una infinita estima des de sempre, ja que gran part de la meva família ha sigut de Sant Julià de tota la vida i per tant, gairebé tots els caps de setmana i estius els he passat des de que era una nena en aquest poble.

També dir-te que sóc mestra d'educació infantil i des de fa ben poquet pastissera i és que el món de la cuina i la pastisseria, m'encanten!

Des de sempre que m'ha agradat molt el món de la cuina, però ha estat sobretot als últims anys que m'hi he anat aficionant especialment. Ja des de ben petita m'agradava mirar com cuinaven la meva mare i les meves àvies, em fascinava veure com feien totes aquelles receptes fantàstiques i tenia curiositat per saber com aconseguien arribar fins a tots aquells resultats.

Fins que no vaig crear aquest blog, però, no vaig començar a conèixer tot aquest món que ara m'agrada tant. La idea de crear-lo va sorgir bastant d'imprevist, perquè de bon començament vaig pensar que podria ser una bona manera de tenir el meu propi receptari. El que no m'havia arribat a imaginar era que arribés a tanta gent! Gràcies al blog estic potenciant la cuina i la fotografia, dos dels meus passatemps preferits, aprenc i provo noves receptes i estic coneixent a persones fantàstiques, entre les quals, moltes al igual que jo, els agrada compartir les seves experiències culinàries.

Gràcies a tot plegat, a més, aquests dos últims anys he realitzat i finalitzat (molt feliç ^^) els cursos de Pastisseria que imparteix l'Escola d'Hostaleria Hofmann.

Així que moltes gràcies per visitar-me i espero que t'animis a seguir-me en aquest munt de noves receptes i experiències, que amb molt de gust aniré compartint amb tots i totes vosaltres!

Me llamo Cristina, tengo 26 años, soy catalana y residente desde hace unos ocho años de la plana de Vic, concretamente de una pequeña y acogedora localidad llamada Sant Julià de Vilatorta y a la que tengo mucho cariño desde siempre, ya que gran parte de mi familia ha sido de Sant Julià de toda la vida y por lo tanto, casi todos los fines de semana y veranos los he pasado desde que era una niña en este pueblo.

También decirte que soy maestra de educación infantil y des de hace bien poquito pastelera y es que el mundo de la cocina y la pastelería, me encantan!  

Desde siempre me ha gustado mucho el mundo de la cocina, pero ha sido sobretodo en los últimos años que mi afición por ella ha aumentado. Ya desde muy pequeña me gustaba mirar cómo cocinaban mi madre y mis abuelas, me fascinaba ver cómo hacían todas aquellas recetas fantásticas y tenía curiosidad por saber cómo conseguían llegar hasta todos aquellos resultados.

Aún así, hasta que no creé este blog no empecé a conocer todo este mundo que ahora me gusta tanto. La idea de crearlo surgió bastante de imprevisto, porque desde el principio pensé que podría ser una buena manera de tener mi propio recetario. Lo que no me había llegado a imaginar era que llegara a tanta gente! Gracias al blog estoy potenciando la cocina y la fotografía, dos de mis pasatiempos preferidos, aprendo y pruebo nuevas recetas y estoy conociendo a personas fantásticas, entre las cuales, muchas al igual que yo, les gusta compartir sus experiencias culinarias.

Gracias a todo ello, además, estos dos últimos años he realizado y finalizado (súper feliz ^^) los cursos de Pastelería que imparte la Escuela de Hostelería Hofmann.

Así que muchas gracias por visitarme y espero que te animes a seguirme en este montón de nuevas recetas y experiencias, que con mucho gusto iré compartiendo con todas y todos vosotros!

8 comentaris:

  1. Un bloc fabulós Crisitina, t'espera un futur molt interessant, penso. Felicitats!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Àgata!!! Tant de bo que tinguis raó, me'n alegro molt de que pensis així! :D

      Una abraçada guapíssima!!

      Elimina
  2. Jo m'hi quedo ;).
    Ens veiem els dilluns!!! :D

    ResponElimina
  3. Sóc la mateixa que abans, ara ja veig que sí, que estudies a la Hofmann! Doncs me n'alegro molt, es una escola genial i s'hi apren moltíssim! I lo de la fotografía també es admirable perquè fas unes fotos que eleven les receptes al 200%. Segueix tirant endavant i enhorabona pel teu blog, tens traça de debò;)
    Un petó Cristina!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola bonica! :)) Sí que ho és, jo noto que dia a dia aprenc moltíssim, al mateix temps que m'ho passo molt i molt bé! I és que, quan fas el que t'agrada, és molt gratificant.

      Moltíssimes gràcies Mireia!! De veritat que em fa molta il·lusió llegir comentaris com el teu, són els que et motiven a seguir endavant :'))

      I pel que fa a la fotografia, no saps que contenta estic de que em diguis això també!! perquè totes les fotografies les faig sense tenir cap base... Ara m'he apuntat per fer un curs d'estilisme culinari, perquè tot ho faig a partir d'anar provant i "inspirant-me" una mica per les fotos que veig en altres blogs, revistes, llibres de cuina... :P Així que no saps com m'alegra saber que penses així!

      Moltes gràcies altra vegada guapa i una forta abraçada!

      Elimina
  4. Me encanta tu blog es fantástico y unas fotografías preciosas.
    Un beso

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias guapísima! No sabes lo gratificante que es saber que piensas así, de verdad! :)

      Un fuerte abrazo!!

      Elimina

Espero que t'hagi agradat!

I si em vols deixar un comentari, fer-me qualsevol pregunta, suggerència... Endavant, no et tallis i digues la teva! M'agradarà molt llegir-ho i et respondré quan pugui ;)

Moltes gràcies i espero tornar-te a veure per aquí ben aviat!



Espero que te haya gustado!

Y si me quieres dejar un comentario, hacerme cualquier pregunta, sugerencia... Adelante, no te cortes! Me gustará mucho leerlo y te responderé cuando pueda :)

Muchas gracias y espero volver a verte por aquí muy pronto!