A casa ja van dir que aquest diumenge tocava fer-la, perquè només de veure les fotografies que vam fer se'ls queia la baba...
A més és una recepta molt facileta i ràpida de fer, en poca estona la tindreu lleta i almenys a casa ha estat tot un èxit, no n'ha sobrat gens ni mica i mira que n'hem fet de més!!!
INGREDIENTS (per fer unes 20 coquetes)
- Una mica més d'un paquet de pasta per crestes (les trobareu a qualsevol supermercat, a la zona on hi ha els hojaldres, la pasta brisa...)
- 300 grams de botifarra negra o blanca
- 2 pomes Golden
- 200 grams de formatge de cabra o formatge emmental
- Un grapat de panses i pinyons
PREPARACIÓ
Seguidament pelem i tallem la poma a daus petits, fem el mateix amb la botifarra i ho barregem tot, juntament amb les panses, els pinyons i per últim el formatge de cabra esmicolat (que ens servirà per lligar-ho tot).
Ara posem paper vegetal al damunt de la bandeja de forn i hi anem repartint les crestes, una al costat de l'altra, sense que es toquin, després hi repartim el farcit per sobre i les posem al forn durant aproximadament uns 15 minuts, just fins que comencin a agafar color. I ja les podem servir!
Són bones acabades de fer, però també ho són tèbies i fins i tot fredes. Són una bona opció per si us heu de fer-vos el dinar el dia abans i també si us el teniu d'emportar amb el tupper (no cal posar-les a la nevera, es conserven més bé a temperatura ambient). I és que d'això tracta el taller, de menjar per emportar ;)
Bon profit i bon dilluns!
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponElimina