Més premis per Us en llepareu els dits !



L'entrada d'avui va de premis! De premis que aquestes últimes setmanes m'han atorgat dues grans persones i que em van alegrar el dia quan vaig saber que m'havien premiat el blog!

A mi personalment m'agrada rebre aquesta classe de premis, perquè és gratificant saber que s'aprecia el que fas i que t’animin a continuar-ho cada dia. A més m'agrada tenir l'oportunitat de poder premiar a 11 blogs més, que penso que també se'l mereixen molt pel treball i dedicació que li donen al seu blog i per animar-los a seguir dia a dia i ajudar-los a créixer, tant en nombre de receptes, com en nombre de persones, perquè així la gent que encara no els conegui tingui l'oportunitat de fer-ho.

Les condicions per a ambdós premis, tot i que no és obligatori, són les següents:

  • Nomenar i agrair el premi a la persona/blog que t’ha concedit el premi i seguir-lo si encara no el segueixes.
  • Respondre les 11 preguntes que la persona que t’ha premiat ha formulat.
  • Concedir el premi a 11 blogs més que t'agradin, que acabin de començar i que tinguin menys de 200 seguidors.
  • Elaborar 11 noves preguntes pels blogs que hagis premiat.
  • Informar del premi als premiats a través de la última entrada del seu blog.
  • Visitar el blog dels que han estat premiats juntament amb el teu.
  • I perquè no es trenqui la cadena, evitar premiar al blog que t’ha premiat a tu.

D'una banda la Garni, del blog Bouquet Garni, em va atorgar dos premis ja fa un temps, el "One lovely blog award" i el "Liebster award, discover new blogs!" Moltes gràcies per premiar-me Garni, em va fer moltíssima il·lusió! El seu blog és preciós i té un receptari fantàstic. Si encara no la coneixes ja estàs trigant! ;)
Les preguntes que em va formular són:

  1. Per què vas triar aquest nom pel teu bloc? La veritat és que no ho vaig pensar gaire, vaig anar pensant diversos noms (que ja estaven agafats) i de sobte em va venir aquest al cap i em va semblar divertit i original :)
  2. Quina és la verdura amb la que més t'agrada cuinar i per què? Amb les carxofes, perquè m'encanten, m'agraden de qualsevol manera.
  3. Com va néixer el teu amor per la cuina? A través d'anar veient com cuinaven les meves àvies, ja des de ben petita (els canalons, la sarsuela, els bunyols de poma, els macarrons, les croquetes de bacallà ...). Que grans cuineres que són les àvies!
  4. Com és un pícnic ideal? Un menjar senzill, però envoltada de les persones que més estimo.
  5. Quina és la teva música preferida? M'agrada bastant tota la veritat.
  6. Amb quina xef o cuiner famós t'agradaria cuinar? Per demanar i ja que el tinc prop, amb en Nandu Jubany.
  7. Prefereixes preparar plats dolços o salats? M'agrada molt preparar receptes dolces, perquè m'ho passo molt bé fent-les, però també m'agrada fer receptes salades.
  8. Com planeges les receptes que presentes al blog? A mesura que vaig fent receptes noves, les fotografio i quan tinc un moment les pujo al blog.
  9. Quin és el teu llibre de cuina de capçalera o preferit? Últimament utilitzo molt per postres "El llibre d'or de la xocolata" i també estic utilitzant molt els llibres de la Mireia Carbó.
  10. Quina és la recepta que t'agradaria preparar, però encara no t'has animat a fer? Una recepta amb cuscús, fa temps que la tinc en ment, però encara no l'he fet! A veure si em poso les piles i la preparo ben aviat.
  11. Quina és la teva idea de sopar ideal? Un sopar tranquil, senzill, en bona companyia, amb una bona copa de vi i amb vistes al mar ... quines ganes de que arribi l'estiu!

D'altra banda la Sandra, del blog ApfelStrudel Kuchen, em va atorgar el premi "A mi dedicación a la cocina". T'ho agraeixo molt Sandra! Ja saps que m'encanta el teu blog i que sóc una fidel seguidora teva ;) Pels que encara no la conegueu us recomano que li feu una visita, perquè val molt la pena!
Aquestes són les preguntes que la Sandra em va fer:

  1. Per què et vas decidir a obrir el blog? Va ser sense pensar massa! Aquests últims anys m'he estat aficionant molt al món de la cuina i un dia de sobte em vaig posar a la pàgina de blogger i sense pensar-ho dues vegades vaig crear el blog!
  2. Quin color t'agrada i quina no suportes? M'agrada molt el blau i el que no m'agrada massa és el verd militar... però tampoc és que no el suporti, hehehe
  3. Quan rentes els estris et poses guants? La veritat és que no...
  4. Col·lecciones alguna cosa? Llibres de receptes! L'he començat fa poc, però m'agrada anar recopilant els que més m'agraden.
  5. Quin seria el destí del viatge dels teus somnis? Anar a Islàndia! Em faria molta il·lusió, crec que ha de ser com estar en un altre món! I m'encantaria poder veure aurores boreals :D
  6. Parles algun idioma que no sigui el matern? Sí, però amb poca freqüència.
  7. Ets de dolç o salat? De dolç, clarament! :P
  8. Quina creus que és la teva virtut i el teu defecte? Aquesta és més difícil! De virtut no ho ser... Que em preocupo molt pels altres... Per mi de vegades és més un defecte que una virtut, però la gent considera que és una de les meves virtuts. I de defecte... que sóc molt tossuda!
  9. Tens alguna olor preferida? El meu pare cada dia fa pa i m'encanta aixecar-me pel matí i sentir la olor del pa acabat de fer.
  10. Digues un vici confessable: M'agrada tenir-ho tot ordenat a la meva manera! Si alguna cosa està fora del seu lloc m'agrada posar-la al meu gust! La meva parella no ho suporta! hahaha
  11. No pots viure sense... El meu ordinador! hahaha I sense l‘Albert ... ;P

I ara us deixo la llista dels blogs que premio amb aquests 3 fantàstics premis:

  1. Las cosas de María 
  2. Cocinando en Marte
  3. Tapa't de tapes 
  4. All i julivert 
  5. Pasta academy 
  6. Trossets de cuina
  7. Las recetillas de Isa 
  8. Lo cupcake 
  9. La tata conxi 
  10. Manzana y canela 
  11. Recetario de Cris 

I aquí van les meves preguntes:

  1. Quan fa que tens el blog?
  2. Algú et va animar a que el fessis?
  3. El teu objectiu a l’hora de fer-lo segueix sent el mateix que tens ara?
  4. Quina és la teva recepta més visitada?
  5. Tens algun plat preferit?
  6. Un ingredient que no t’agradi gens:
  7. Hi ha alguna pel·lícula que faci referencia a la cuina que ara mateix et vingui al cap?
  8. Alguna anècdota culinària?
  9. Tens algun llibre de cuina preferit?
  10. Quin restaurant em recomanaries?
  11. Què t’aporta el blog?

I ara sí, ja acabo… Moltes gràcies per tenir la paciència de llegir-ho tot fins aquí! :D I moltes gràcies altra vegada, Garni i Sandra per aquests premis. De veritat que em fa molta il·lusió tenir-los i haver-los rebut per part vostre! Una forta abraçada guapes!

Y aquí tenéis la entrada en castellano ;)

La entrada de hoy va de premios! De premios que estas últimas semanas me han otorgado dos personas estupendas que me alegraron el día cuando supe que me habían premiado el blog!

A mi personalmente me gusta recibir esta clase de premios, porqué es gratificante saber que se aprecia lo que haces y que te animen a continuarlo cada día. Además me gusta tener la oportunidad de poder premiar a 11 blogs más que pienso que también se lo merecen mucho por el trabajo y dedicación que le dan a su blog y por animarlos a seguirlo día a día y a ayudarlos a crecer, tanto en número de recetas, cómo en número de personas, para que así la gente que aun lo los conozca tenga la oportunidad de hacerlo.

Las condiciones para estos premios, aunque no es obligatorio, son las siguientes:

  • Nombrar y agradecer el premio a la persona/blog que te lo concedió, además de hacerte seguidor suyo si aun no eres.
  • Responder a las 11 preguntas que la persona que te ha premiado ha formulado.
  • Conceder el premio a 11 blogs que te gusten, que acaben de empezar o que tengan menos de 200 seguidores.
  • Elaborar 11 nuevas preguntas para los blogueros a los que premias.
  • Informar del premio a los premiados en la última entrada de su blog.
  • Visitar el blog de los que han sido premiados junto con el tuyo.
  • Y para que no se rompa la cadena, evitar mandar el premio de vuelta al blog que te premió a ti. 

Por un lado Garni, del blog Bouquet Garni, me otorgó dos premios ya hace un tiempo, el “One lovely blog award” y el “Liebster award, discover new blogs!” Muchas gracias por premiarme Garni, me hizo muchísima ilusión! Su blog es precioso y tiene un recetario fantástico. Si aún no la conoces ya estás tardando! ;)

Las preguntas que me formuló son:

  1. ¿Por qué elegiste este nombre para tu blog? La verdad es que no lo pensé demasiado, fui pensando varios nombres (que ya estaban cogidos) y de repente me vino este a la cabeza y me pareció divertido y original :)
  2. ¿Cuál es la verdura con la que más te gusta cocinar y por qué? Con las alcachofas, porqué me encantan, me gustan de cualquier manera.
  3. ¿Cómo nació tu amor por la cocina? A través de ir viendo como cocinaban mis abuelas desde bien pequeña (los canalones, la zarzuela, los buñuelos de manzana, los macarrones, las croquetas de bacalao…). Que grandes cocineras que son las abuelas!
  4. ¿Cómo es un picnic ideal? Una comida sencillita, pero rodeada de las personas que más quiero.
  5. ¿Cuál es tu música favorita? Me gusta bastante toda la verdad.
  6. ¿Con qué chef o cocinero famoso te gustaría cocinar? Por pedir y ya que lo tengo cerquita, con Nandu Jubany.
  7. ¿Prefieres preparar platos dulces o salados? Me gusta mucho preparar recetas dulces, porqué me lo paso muy bien haciéndolas, pero también me gusta hacer recetas saladas.
  8. ¿Cómo planeas las recetas que presentas en tu blog? A medida que voy haciendo recetas nuevas, las fotografío y a la que tengo un momento las subo al blog.
  9. ¿Cuál es tu libro de cocina de cabecera o preferido? Últimamente utilizo mucho para postres “El libro de oro del chocolate” y también estoy utilizando mucho los libros de Mireia Carbó.
  10. ¿Cuál es la receta que te gustaría preparar, pero aun no te has animado ha hacer? Una receta con cuscús, hace tiempo que la tengo en mente, pero aun no la he hecho! A ver si me pongo las pilar y la preparo bien pronto.
  11. ¿Cuál es tu idea de cena ideal? Una cena tranquila, sencilla, en buena compañía, con una buena copa de vino y con vistas al mar… que ganas de que llegue el verano!

Por otro lado Sandra, del blog ApfelStrudel Kuchen, me otorgó el premio "A mi dedicación a la cocina". Te lo agradezco mucho Sandra! Ya sabes que me encanta tu blog y que soy una fiel seguidora tuya ;) Para los que aún no la conozcáis os recomiendo que le hagáis una visita, porqué vale mucho la pena!

Estas son las preguntas que Sandra me hizo:

  1. ¿Por qué te decidiste a abrir el blog? Fue sin pensarlo demasiado! Estos últimos años me he estado aficionando mucho al mundo de la cocina y un día de pronto me puse en la página de blogger y sin pensarlo dos veces creé el blog!
  2. ¿Qué color te gusta y cuál no soportas? Me gusta mucho el azul y el que no me gusta demasiado es el verde militar… pero tampoco es que no lo soporte, hehehe
  3. ¿Cuando lavas los cacharros o la loza: ¿usas guantes? La verdad es que no…
  4. ¿Coleccionas algo? Libros de recetas! La he empezado hace poco, pero me gusta ir recopilando los que más me gustan.
  5. ¿Cuál sería el destino de tu viaje de los sueños? Ir a Islandia! Me haría mucha ilusión, creo que debe ser como estar en otro mundo! Y me encantaría poder ver auroras boreales :D
  6. ¿Hablas algún idioma que no sea el materno? Sí, pero con poca frecuencia.
  7. ¿Eres de dulce o salado? De dulce, claramente! :P
  8. ¿Cuál crees que es tu virtud y tu defecto? Esta es más difícil! De virtud no sé… que me suelo preocupar mucho por los demás… Para mi a veces es más un defecto que una virtud, pero la gente considera que es una de mis virtudes. Y defecto… que soy muy tozuda!
  9. ¿Tienes algún aroma preferido? Mi padre cada día hace pan y me encanta levantarme por la mañana y oler el aroma del pan recién hecho.
  10. Dime un vicio confesable: Me gusta tenerlo todo ordenado a mi modo! Si algo está fuera de su sitio me gusta ponerlo a mi gusto! Mi pareja no lo soporta! hahaha
  11. No puedes vivir sin... Mi ordenador! hahaha Y sin Albert… ;P

Y ahora os dejo la lista de blogs que premio con estos 3 fantásticos premios:

  1. Las cosas de María 
  2. Cocinando en Marte
  3. Tapa't de tapes 
  4. All i julivert 
  5. Pasta academy 
  6. Trossets de cuina
  7. Las recetillas de Isa 
  8. Lo cupcake 
  9. La tata conxi 
  10. Manzana y canela 
  11. Recetario de Cris 

Y aquí van mis preguntas:

  1. Cuanto hace que tienes el blog?
  2. Alguien te animó a hacerlo?
  3. Tu objetivo a la hora de hacerlo sigue siendo el mismo que tienes ahora?
  4. ¿Cuál es tu receta más visitada?
  5. ¿Tienes algún plato preferido?
  6. Un ingrediente que no te guste nada:
  7. ¿Hay alguna película que haga referencia a la cocina que ahora mismo te venga a la cabeza?
  8. ¿Alguna anécdota culinaria?
  9. Tienes algún libro de cocina favorito?
  10. ¿Qué restaurante me recomendarías?
  11. Que te aporta el blog?

Y ahora sí, ya termino... Muchas gracias por tener la paciencia de leerlo todo hasta aquí! :D Y muchas gracias otra vez, Garni y Sandra por estos premios. De verdad que me hace mucha ilusión tenerlos y haberlos recibido por vuestra parte! Un fuerte abrazo guapas!

23 comentaris:

  1. Lo primero Enhorabuena por los premios!!! Esta claro que te los mereces por el buen trabajo que haces en tu blog. Y millones de gracias por acordarte de nosotros, nos ha echo mucha ilusion que seas tu quien nos lo des! Muchos besos Cristina!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias!!! Me alegro mucho de que os guste el blog y que os hayan hecho ilusión estos premios! :D Os los merecéis mucho por el blog tan fantástico que tenéis ;) Así que enhorabuena!!

      Un fuerte abrazo!

      Elimina
  2. Gràcies, Cristina! M'ha fet molta il·lusió conèixer el teu blog, i encara més saber que em seguies! Intentaré contestar les preguntes i a veure si el traspasso a 11 blogs més, que s'ho mereixen. Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies a tu Marina!! ;) Me'n alegro de que t'hagi fet il·lusió ;) M'agrada molt el teu, tens un receptari fabulós i ja tinc unes quantes receptes pendents... no sé quina escollir primer! hehehehe

      Una abraçada ben forta guapa!

      Elimina
  3. Moltes felicitats Cristina per el premi i per el teu bloc.
    Una abraçada

    ResponElimina
  4. alaaaa!!! nada más y nada menos que tres premios!!
    muchísimas felicidades!! y muchísimas gracias por acordarte de mí a la hora del reparto!! me hace mucha ilusión que te guste un poquitín mi blog.
    Yo me quedo por aquí también, que aún no conocía tu blog.
    Un besazo y gracias de nuevo guapa!! :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchísimas Gracias a ti también Isa! :) Me alegro de que te quedes por aquí, bienvenida!!

      Y de nada! ;) Hace poco que conozco tu blog, pero me gusta mucho, así que fuiste directa a mi lista de premiados!

      Un besazo para ti también guapa!!

      Elimina
  5. Como me ha gustado conocerte un poquito más leyendo las respués a las peguntas!!! Me alegro que te hayan hecho ilusión los premios!! Te los mereces!!

    Un besito,
    Sandra von Cake

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hehehehehe Me lo pasé muy bien respondiéndolas! ;P

      Me han hecho muchísima ilusión y recibirlos de tu parte aún mas ;) Me alegró mucho que te acordaras de este blog :) Así que gracias otra vez Sandra!

      Un fuerte abrazo!

      Elimina
  6. Primer de tot, felicitats pels premis! Son ben merescuts sens dubte ;D En segon lloc, moltíssimes gràcies per la nominació! Ens ha fet molta il · lusió! A veure si aquest cap de setmana traiem temps d'on sigua i podem fer una entrada com cal, que últimament entre treballs i exàmens... arribem a pujar les receptes i poc més.

    La veritat, m'agraden aquest tipus de premis perque a més d'arrivar a altres blogs a través d'ells, també coneixes una mica més a qui està darrere d'ells. M'ha fet gràcia perquè coincidim en algunes coses, com el tema del "recent col · leccionisme" de llibres de receptes, el color blau i la preferència pel dolç (només hi ha que vore com ens repartim Ismael i jo les receptes, poques són les salades que escrigui jo xD)

    I ja deixe d'escriure... Gràcies de nou! un petonet

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!! :) De res guapa! Vosaltres també us els mereixeu molt!!! Tot i el poc temps de què disposeu li dediqueu molt temps i hi teniu unes receptes genials ;)

      Quina gràcia que també estiguis començant una col·lecció de llibres de receptes!! I he vist que a la fotografia estàs amb un gatet molt maco, que precisament s'assembla moltíssim a una gateta que tinc jo! Ja quan vaig veure la fotografia per primera vegada me la vaig mirar, perquè em va fer gràcia que s'arribin a assemblar tant! hehehehe

      I pel que fa a la redacció de les receptes, ja va bé, així ho teniu ben repartit! ;P

      Una abraçada guapa!!!

      Elimina
  7. Respostes
    1. Hola, Cristina. Te felicito por esos premios bien merecidos y te agradezco el habérmelos concedido a mí también. Y aunque no sigo las cadenas, te mencionaré en la entrada de mañana. ¡Muchas gracias! Besitos

      Elimina
    2. Hola Cris!

      Muchas gracias guapa! Aunque no sigas las cadenas, tu también te mereces mucho estos premios ;) Hace poquito que conozco tu blog, pero me gustan mucho las recetas que tienes, muy bien explicadas además! Ya hay más de una que tengo ganas de probar! Las crepes de salmón las tengo que hacer algún día para cenar, que tienen una pinta más buena...

      Un abrazo!

      Elimina
  8. Cristina, cariño, muchisimas gracias por acordarte de mí! Perdona por haber tardado tanto en venir a darte las gracias, es que últimamente ando de cabeza! Me ha hecho mucha ilusión, gracias, gracias!
    Un beso, guapa!
    Montes

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola guapa!!

      Tranquila ;) Gracias a ti!!! Te lo mereces mucho Montes, tienes un blog fantástico! Y enhorabuena también por el premio de los cupcakes, seguro que os lo pasasteis genial el en taller con Alma :)

      Un fuerte abrazo!!!

      Elimina
  9. Moltes felicitats per aquests premis tan ben merescuts!

    ResponElimina

Espero que t'hagi agradat!

I si em vols deixar un comentari, fer-me qualsevol pregunta, suggerència... Endavant, no et tallis i digues la teva! M'agradarà molt llegir-ho i et respondré quan pugui ;)

Moltes gràcies i espero tornar-te a veure per aquí ben aviat!



Espero que te haya gustado!

Y si me quieres dejar un comentario, hacerme cualquier pregunta, sugerencia... Adelante, no te cortes! Me gustará mucho leerlo y te responderé cuando pueda :)

Muchas gracias y espero volver a verte por aquí muy pronto!