Avui... premis !!



Avui celebro nous premis, premis que les últimes setmanes (i en algun cas mesos) han atorgat a aquesta cuina!!! :D Concretament us en porto 3, així que els premiats no tindreu un premi... sinó 3!!!

Moltíssimes gràcies a tots i a totes els que me l’heu premiat!! Primer de tot a la Mònica, d’Ensucrat, pels dos premis que em vas concedir, el premi “Best Blog” i el “Liebster Award”! Moltes gràcies també a la Sílvia i a l’Àgata, de Receptes amb vida, per atorgar-me un altre premi “Liebster Award”!! ^^ I finalment a en Víctor, de Pumuky a la cuina, pel premi “The Versatile Blogger”! (si encara no coneixeu aquests blogs, feu-los una visita, perquè de debò que són fantàstics, ja veureu quines receptes... a mi em fan venir una salivera... :P).

La veritat és que em fa moltíssima il·lusió saber que penseu en la meva cuina, és fantàstic saber que hi ha persones que et segueixen i que els hi agrada el que fas. I jo, que de moment només sóc una simple aficionada, saber que la meva cuina arriba a altres cases em fa molt feliç i m’anima a seguir-ho endavant.

La gastronomia i la cuina, són unes de les meves aficions preferides, m'agrada menjar bé, m’ho passo molt bé cuinant, provant receptes noves i d’altres de no tant noves, m'agrada encertar i també equivocar-me, aprendre dels errors i explorar per aquesta bombolla bloguera en la qual estic submergida des de fa uns mesos i que m’agrada tantíssim! Gràcies a tot plegat, us estic coneixent a tots i totes vosaltres, aprenc dia a dia i vaig progressant (o si més no s'intenta...) en una altra de les meves aficions preferides, la fotografia.

Així que aquesta entrada d'avui va dedicada a cadascun i cadascuna de vosaltres!! :)

Si us sembla bé, només respondré a un dels qüestionaris. I he pensat que havia de ser el primer que em va formular la Mònica, ja que és el premi al qual fa més temps que li debia aquesta entrada... ;) I pel què fa al premi que m'ha concedit en Víctor, dir-vos que consta en explicar alguna cosa de tu mateix, però em sembla que en la introducció anterior ja ho he fet una mica... hehehe :P

Com segurament ja sabreu, les “normes” d'aquests premis són:

  • Agrair el premi que se t’ha atorgat a la persona que te l’hagi concedit.
  • Nominar a 11 o 15 blogs més i que, si pot ser, no hagin estat premiats per la persona que t’ha premiat a tu i que tinguin menys de 200 seguidors. D’aquesta manera se’ls ajuda i anima a seguir creixent mica en mica i dia a dia!
  • En el cas dels dos primers, s'han de respondre les preguntes que la persona que t'ha premiat ha formulat i després, proposar-ne 11 més pels blogs que hagis premiat tu. I en el cas del premi “The Versatile Blogger” explicar alguna cosa de tu mateix, per tal de donar-te a conèixer una mica, tot i que tant d’una manera com de altra em sembla que ja es fa! 

Així que començo responent a les preguntes de la Mònica:

  1. Com va començar la teva afició per la cuina o la pastisseria? A partir de veure com cuinaven la meva mare i les meves àvies, sempre m’agradava fer el xafarder a la cuina! hehehe
  2. Aquesta afició té alguna relació amb la teva activitat professional? Doncs no, perquè sóc mestra, però la veritat és que des de que als últims anys m’hi he anat aficionant, que no descarto que en el futur pogués a passar a ser alguna cosa més que una afició, mai se sap…
  3. Quan vas decidir crear un blog? Pel desembre i va ser totalment d’imprevist, va sorgir en qüestió d’un moment i sense pensar-hi gaire!
  4. Amb quina finalitat el vas crear? Més que res per tenir un receptari propi ben guardat. No m’imaginava que el veuria gaire gent.
  5. Creus que és una bona manera d'intercanviar informació gastronòmica? I tant!!!
  6. Participes periòdicament en algun concurs de blogs de cuina o pastisseria? Sí, intento participar en tots els que puc, perquè penso que és molt enriquidor i a més, d’aquesta manera, també et marques nous reptes culinaris :P
  7. Quina és la recepta dolça que millor et surt? El tiramisú i mira que encara no l’he penjat aquí al blog… 
  8. I de salada? Els macarrons de la meva àvia, que properament miraré de penjar, que tampoc la tinc publicada!!
  9. Tens algun blocaire famós de referència? N’hi ha uns quants… La Mercè de Cuina per llaminers, que va ser dels primers blogs que vaig descobrir, la Dolors, de Blog de cuina de la dolorss…
  10. I de cuiner o pastisser, ets fan d'algun en concret? Ni ha molts, hehehe, m’agrada molt la cuina d’en Nandu Jubany, la dels germans Roca i concretament les postres d’en Jordi Roca, la Carme Ruscalleda…
  11. En quina recepta estàs treballant ara? Ara mateix en algunes receptes familiars, que han anat passant de generació i en generació i que encara tinc pendents de penjar aquí al blog! :P

I ara em toca nominar!!! Dir-vos que si pogués en premiaria molts... perquè són molts els blogs que m'agraden i segueixo, i dels quals aprenc coses noves cada dia, però com que aquests premis consisteixen en premiar-ne 11 o 15 (depèn de cada premi), doncs jo, si us sembla, en nominaré a 15 ;) No sé si algun dels que premiaré ja haureu estat premiats pels mateixos blogs que em van premiar a mi, però si és així, en tindreu un altre de cada! ^^ 

  1.  La Sandra, d’ApfelStrudel Kuchen
  2.  La Diana i l’Ismael, de Cocinando en Marte
  3. La Roser, de Quina delícia! Cuina d’una aprenent
  4. La Olimpia, de Sueños de amor y canela
  5.  La Cinta, de Trossets de cuina
  6. L’Alfonso, de D’gustando
  7. La Yolanda, de Cocina de una bancaria estresada
  8. La María, de Las cosas de María
  9.  La Mireia i la Bet, de Els Fruits Saborosos
  10. L’Alvaro i la Sime, de Pasta Academy
  11. La Gemma, de Pel Plaer de Cuinar
  12. La Montse i l’Eva, de Cuinant entre llibres
  13. La Marta, de Cuina Diari
  14.  L’Isa, de Las recetillas de Isa
  15. I en Raúl, de Contigo en la playa!

 I aquí van les meves 11 preguntes:

  1. Quan fa que tens el blog?
  2. Algú et va animar a que el fessis?
  3. El teu objectiu a l’hora de fer-lo segueix sent el mateix que tens ara?
  4. Quina és la teva recepta més visitada?
  5.  Tens algun plat preferit?
  6. Un ingredient que no t’agradi gens:
  7. Hi ha alguna pel·lícula que faci referencia a la cuina que ara mateix et vingui al cap?
  8. Alguna anècdota culinària?
  9. Tens algun llibre de cuina preferit?
  10. Quin restaurant em recomanaries?
  11. Què t’aporta el blog? 

I fins aquí l’entrada d’avui, que ja és prou llarga, no? 

Altra vegada, moltíssimes gràcies Mònica, Àgata, Sílvia i Víctor pels premis, de veritat que em fan moltíssima il·lusió!! I enhorabona a tots i totes els premiats, teniu blogs genials i us ho mereixeu moltíssim per la feina que dia a dia esteu fent!!

I… a seguir endavant! Petonets i abraçades!!! :D

34 comentaris:

  1. Enhorabuena fenomena por tanto premio! Ya veo que los recojes de 3 en 3. Te lo mereces porque siempre nos sorprendes con recetas muy atractivas y diferentes, y eso mola! Muchas gracias por acordarte de nosotros, lo recogemos con mucha ilusion, sobre todo por que viene de ti! Muchos besos amiga y a ver cuando pones la receta de tu famoso tiramisu!

    ResponElimina
    Respostes
    1. ^^ hehehe es que tenía pendiente dedicarles una entrada y ayer que tuve un ratito y al ver que Víctor me acababa de premiar con este último, me puse manos a la obra para dedicarles una entrada! ;)

      Muchísimas gracias a vosotros!!! :) Ya sabéis que me encanta vuestro blog, tenéis un recetario estupendo!! Y sí, a ver si pronto hago el tiramisú y lo subo, que ya va tocando!!! :P

      Besos!!!

      Elimina
  2. Moltes felicitats per tots els premis!!

    I a continuar oferint-nos aquestes receptes tan bones que fas!

    Petons!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies de nou Víctor!!! :D Una forta abraçada!!!

      Elimina
  3. Enhorabona Cristina per aquests 3 premis, i gràcies per la part que ens toca a la Montse i a mi!!! Estem molt contentes i agraïdes!! Un petonàs!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Eva!!! Us els ben mereixeu!!! ;)

      Molts petons!!!

      Elimina
  4. Enorobona pels premis i moltisimes gràcies per pensar amb mi!!! No només un premi sino 3!!! Quina pasada jejejjej

    ResponElimina
    Respostes
    1. hehehe de res guapíssima!! Tens un blog fabulós!!! :)

      Moltes gràcies!!! Una abraçada ben forta!!

      Elimina
  5. Com ja t'he comentat i l'Eva també, moltíssimes gràcies!! :)

    ResponElimina
  6. Felicidades Crisss por estos premios merecidos!!! Porque tu lo valesss como Loreal jjajajaja ;O) Gracias por acordarte de mí pero no sigo las cadenas de todas formas me alegraaaa enormemente que cuentes conmigo :O) besito grande cariño!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. hahahaha Muchas gracias guapi!!! ^o^

      Oki!! ;) Te mereces muchísimo por el blog que tienes, me encanta!!! :D Muchos besitos María!!!

      Elimina
  7. Muchas gracias Cris y muchísimas felicidades por esos premios que te los mereces mucho!!!!

    Recibir premios siempre hacen ilusión y más si es de gente conocida a la que aprecias!!!

    De nuevo muchas, muchas gracias!!! Dos de los tres premios que me concedes ya los tengo pero concederé el premio y seguiré la cadena de preguntas del tercero!!! ;-)

    En cuanto tenga algo de tiempo ya me pongo con ello!!!

    Un besito,
    Sandra von Cake

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias a ti Sandra!!! Te los mereces muchísimo! Sabía que alguno ya lo tenias, porqué lo había visto en el lateral del blog, pero aún así ya sabes que me encanta lo que haces, así que no podías faltar en mi lista! :) Es verdad que hacen mucha ilusión y más por las persones que te los conceden, que para el premio en si! :D

      Un abrazo bien fuerte directo a Alemania guapísima!!! ;)

      Elimina
  8. Cristina, moltíssimes felicitats pels premis, fan molta i molta il.lusió, i gràcies per haver pensat en mi wapa. Petons. Yolanda.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies a tu Yolanda!!! Me'n alegro molt de que t'hagin fet il·lusió! :))) Te'ls mereixes guapíssima!

      Petonets!!

      Elimina
  9. muchas felicidades y a disfrutarlos¡¡
    peto

    ResponElimina
  10. Respostes
    1. Moltíssimes gràcies Mònica!! :D Estic molt contenta de que pensessis en el meu blog! ^^

      Una abraçada ben forta!!

      Elimina
  11. Respostes
    1. :') Moltes gràcies Àgata!!! De veritat que estic molt contenta d'haver-los rebut, i de part de tots i totes vosaltres encara més!!

      Molts petons guapíssima!

      Elimina
  12. Cristina, enhorabuena y gracias por pensar en mí. Tan sólo puedo decirte que lo recibo agradecida pero no puedo hacer post de este tipo por falta de tiempo, espero que lo comprendas además sabes que soy seguidora incondicional tuya. Muchos besitos y de nuevo gracias.

    ResponElimina
    Respostes
    1. De nada Olimpia! Y tranquila, que con que te haya gustado y hecho ilusión ya estoy más que contenta!! :) Tienes un blog fantástico y un recetario estupendo, así que no podías faltar en mi lista!! Me alegro mucho de que te guste esta cocina!!! Y seguro que ya lo sabes, pero es recíproco, porqué yo también soy una seguidora incondicional tuya!!! hehehe ;D

      Muchas gracias a ti guapi!! Muchos besos! ^^

      Elimina
  13. muchas felicidades por esos premios!! y muchas gracias por pensar en mi a la hora de su reparto!! Me ha hecho mucha ilusión!!!!
    Un besazo guapa!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias Isa!!! Y de nada guapísima, que contenta estoy de que te hayan hecho ilusión!! Ya sabes que me encanta tu blog y que siempre que puedo me gusta hacerte una visita, así que fuiste directa a la lista!! hehehe ;)

      Muchos besos guapi!!!

      Elimina
  14. Hola Cristina! Vengo a tu blog para darte la enhorabuena por los premios recibidos y, por la parte que me toca, para agradecerte que figure en tu lista de premiados.

    Ayer por la noche contesté al comentario que dejaste en mi blog dándote las gracias también. Por desgracia no puedo atender las cadenas de premios en este momento por mi trabajo, lo cual no quiere decir nada más que eso. Sí te puedo decir que estoy muy contento que hayas pensado en mí y agradecerte tu generosidad, pues has hecho que suba la moral y coja fuerzas para seguir adelante.

    Por otro lado, me encanta tu trabajo tan bien hecho y te animo a que sigas pues te mereces lo mejor.

    Muchas gracias por tu reconocimiento. Besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Alfonso!

      Tranquilo ;) me alegro mucho de que te hayan gustado, son bien merecidos por tu trabajo y esfuerzo, así que a seguir adelante!! :)

      Y de nada, muchas gracias a ti, estoy muy contenta de que pienses así!!

      Un fuerte abrazo!!

      Elimina
  15. Muchas felicidades guapa!! Sin duda te los mereces!! Un besote

    ResponElimina
  16. Respostes
    1. Moltes gràcies Mónica!! ^^

      Una abraçada ben forta!!! ;)

      Elimina

Espero que t'hagi agradat!

I si em vols deixar un comentari, fer-me qualsevol pregunta, suggerència... Endavant, no et tallis i digues la teva! M'agradarà molt llegir-ho i et respondré quan pugui ;)

Moltes gràcies i espero tornar-te a veure per aquí ben aviat!



Espero que te haya gustado!

Y si me quieres dejar un comentario, hacerme cualquier pregunta, sugerencia... Adelante, no te cortes! Me gustará mucho leerlo y te responderé cuando pueda :)

Muchas gracias y espero volver a verte por aquí muy pronto!