Primer premi d'Us en llepareu els dits !

Avui estic tant contenta! El blog de Cocinando en Marte m’ha atorgat el premi Liebster Award!!! Moltíssimes gràcies, de veritat, m’ha fet molta il·lusió! Havia anat veient que alguns blogs havien sigut premiats, però fins avui encara no sabia gaire com funcionava. No m’esperava gens que me'l premiessin. I llevar-se al matí, mirar el blog i llegir que te l’han premiat… de veritat, no es pot demanar res millor per començar el dia!

Fa un temps que segueixo el blog de Cocinando en Marte i des de llavors que els vaig seguint de ben a prop, tenen un receptari fantàstic i molt variat, des de receptes de tota la vida, fins a receptes internacionals. Feu-hi una visita si encara no els coneixeu, perquè val la pena ;)

Les regles són ben fàcils (pels que encara no ho sabeu com jo mateixa fa una estona):

Primer, els blogs que he nominat si voleu podeu respondre a les 11 preguntes que us proposo (no és obligatori), després heu de nominar a 11 blogs més que no tinguin més de 200 visites i els haureu d'informar de que han estat nominats en l'última entrada del seu blog. I finalment haureu de formular 11 preguntes més, que seran les que els blogs que vosaltres nomineu hauran de respondre. 

El que es pretén, així, és donar a conèixer a blogs que fa relativament poc temps que hem començat i així ens anem donant a conèixer els uns als altres, potenciant que les visites i el nombre de seguidors vagi creixent.

Aquí van les respostes a les preguntes que Cocinano en Marte ens proposava:

  1. Per què el nom del teu bloc? Doncs la veritat és que ho vaig decidir sense pensar massa. Tot va ser molt improvisat, tant el fet de crear el blog com posar-li nom. Tot d'una em vaig trobar amb la pàgina que em deia que li posés nom al meu blog, vaig pensar uns segons i vaig decidir el d’"Us en llepareu els dits!" Em va semblar divertit i clar. Així tots sabrien que el meu blog és de cuina ;)
  2. Algun dels teus hobbies: per descomptat cuinar! I també la fotografia, llegir, fer sessions intensives de cine…
  3. Ets més de te o cafè? Fins fa poc era més de te que de cafè, però fa un temps que li estic agafant gustet a això del cafè, però m'agraden les dues coses.
  4. En general, i al marge de l'època de l'any ¿plats freds o calents? Doncs respondré a que els freds, perquè m’encanten les amanides! Encara que faci molt fred, si puc escollir entre una amanida o un plat de sopa, abans triaré l'amanida…. M'agraden totes!
  5. A l'hora de presentar un plat ¿presentació tradicional o minimalista? Fins ara vaig sobretot a la presentació tradicional, encara que m'agrada provar coses noves i també presentar alguns plats de manera una mica més minimalista.
  6. Quin tipus de cuina internacional t'agrada més? Uf! Me n’agraden moltes! Encara que si m'he de quedar amb una, em quedo amb la italiana.
  7. Una espècie/condiment indispensable a la teva cuina: el sèsam (m'encanta!). Últimament l'hi poso a tot el que puc. I per a la carn, sobretot les herbes provençals.
  8. El teu plat salat preferit: els canelons de carn de la meva àvia. Encara que sembli mentida, fóra de casa gairebé mai demano canelons, perquè no em solen agradar massa, però els de la meva àvia són sens dubte el meu plat preferit. Els adoro!
  9. El teu postres preferit: clarament el tiramisú (i encara no n’he posat cap recepta al blog!). Intento provar tots els que puc, sempre amb l'excusa de veure amb quin em quedo i al final m'agraden tots! Si em vols fer feliç amb unes postres, amb el tiramisú triomfes segur!
  10. Algun aliment que odiïs: Doncs m'agrada bastant tot, però l'api no està entre els meus preferits...
  11. Destaca algun aspecte positiu del teu camí pel món blocaire: doncs la veritat és que fins ara tot el relacionat amb el blog i amb el món blocaire em sembla positiu. Abans de fer-me blogger no coneixia massa aquest món i ara puc dir que em sembla fantàstic. Gràcies al bloc estic coneixent a gent nova, és una manera de compartir, en el nostre cas, receptes entre tots, a més, puc tenir el meu propi receptari i evolucionar com cuinera, ja que a través d’altres blogs vaig fent noves receptes i vaig aprenent coses noves. Fa temps que m'he anat aficionant a la cuina, però a través dels blogs he après molt. Si vull fer alguna recepta en concret, abans la busco en els blogs que en els llibres de cuina que tinc per casa :) En definitiva, m'ho passo genial amb el blog!

I aquí van els meus nominats! Us ho mereixeu! (si hagués pogut n’hauria posat molts més):


  1. Trossets de cuina
  2. Apfelstrudel Kuchen
  3. Bolon Bombón
  4. Más dulce que salado
  5. Manzana & Canela
  6. Azúcar i Canela
  7. La Hoja de Albahaca
  8. Esencia de cielo
  9. I avui què cuino?
  10. M'agrada cuinar
  11. Sazono y me lo como

I aquestes són les preguntes que, si voleu, us proposo que respongueu:


  1. Quan et vas començar a aficionar pel món de la cuina?
  2. Com va sorgir la idea de crear un blog de cuina?
  3. Quina és la teva millor recepta?
  4. Quina recepta tens pendent?
  5. Quin és el teu plat preferit?
  6. Ets més de dolç o de salat?
  7. Ets més de cuina tradicional o de cuina moderna?
  8. Ets dels que segueixen les receptes al peu de la lletra o dels que els agrada més provar i inventar?
  9. Hi ha alguna recepta familiar que t’agradi preparar? (a mi me n’agraden moltes :D)
  10. Tens alguna anècdota culinària?
  11. Què esperes que aporti el teu blog a les persones que el visitin?

Moltes gràcies de veritat pel premi i enhorabona a tots!

Y aquí tenéis la entrada en castellano ;)

Hoy estoy tan contenta! El blog de ​​Cocinando en Marte me ha otorgado el premio Liebster Award!!! Muchísimas gracias, de verdad, me ha hecho mucha ilusión! He ido viendo que algunos blogs habían sido premiados, pero hasta hoy todavía no sabía muy bien cómo funcionaba. No me esperaba para nada que me premiaran y levantarse por la mañana, mirar el blog y leer que te lo han premiado... de verdad, no se puede pedir nada mejor para empezar el día!

Hace un tiempo que sigo el blog de Cocinando en Marte y desde entonces que les sigo de cerca, tienen un recetario fantástico y muy variado, desde recetas de toda la vida, hasta recetas internacionales. Hacedles una visita si aún no los conocéis, porque vale la pena ;)

Las reglas son bien fáciles (para los que todavía no lo sabéis como yo misma hace un rato):

Primero, los blogs que he nominado si queréis podéis responder a las 11 preguntas que os propongo (no es obligatorio), después tenéis que nominar a 11 blogs más que no tengan más de 200 visitas y les tendréis de informar de que han sido nominados en la última entrada de su blog. Y finalmente deberéis formular 11 preguntas más, que serán las que los blogs que nominéis tendrán de responder.

Lo que se pretende, así, es dar a conocer a blogs que hace relativamente poco tiempo que hemos empezado y así nos vamos dando a conocer unos a otros, potenciando que las visitas y el número de seguidores vaya creciendo. 

Aquí van las respuestas a las preguntas que Cocinano en Marte nos proponía:

  1. ¿Por qué el nombre de tu blog? Pues la verdad es que lo decidí sin pensarlo demasiado. Todo fue muy improvisado, tanto el hecho de crear el blog cómo el ponerle nombre. De pronto me encontré con la página que me decía que le pusiera nombre a mi blog, lo pensé unos segundos y decidí “Us en llepareu els dits!” (Os chuparéis los dedos!). Me pareció divertido y claro. Así todos sabrían que mi blog es de cocina ;)
  2. Alguno de tus hobbies: por supuesto cocinar! Y también la fotografía, leer, hacer sesiones intensivas de cine…
  3. ¿Eres más de té o café? Hasta hace poco era más de té que de café, pero hace un tiempo que le estoy cogiendo gustito a lo del café, pero me gustan las dos cosas.
  4. Por regla general y al margen de la época del año ¿platos fríos o calientes? Pues voy a responder que los fríos, porqué me chiflan las ensaladas! Aunque haga mucho frío, si puedo escoger entre una ensalada o un plato de sopa, antes escogeré la ensalada. Me gustan todas!
  5. A la hora de presentar un plato ¿presentación tradicional o minimalista? Hasta ahora voy sobretodo a lo tradicional, aunque me gusta probar cosas nuevas y también presentar algunos platos de forma un poco más minimalista.
  6. Qué tipo de cocina internacional te gusta más? Uf! Me gustan muchas! Aunque si me tengo que quedar con una, me quedo con la italiana.
  7. Una especia/condimento indispensable en tu cocina: el sésamo (me encanta!). Últimamente se lo pongo a todo lo que puedo. Y para la carne, sobretodo las hierbas provenzales.
  8. Tu plato salado preferido: los canelones de carne de mi abuela. Aunque parezca mentira, fuera de casa casi nunca pido canelones, porqué no me suelen gustar demasiado, pero los de mi abuela son sin duda mi plato favorito. Los adoro!
  9. Tu postre favorito: claramente el tiramisú (y aún no he puesto ninguna receta en el blog!). Intento probar todos los que puedo, siempre con la excusa de ver con cual me quedo y al final me gustan todos! Si me quieres hacer feliz con un postre, con el tiramisú triunfas seguro!
  10. Algún alimento que odies: pues me gusta bastante todo, pero el apio no está entre mis favoritos…
  11. Destaca algún aspecto positivo de tu andadura por el mundo bloguero: pues la verdad es que hasta ahora todo lo relacionado con el blog y con el mundo bloguero me parece positivo. Antes de hacerme blogger no conocía demasiado este mundillo y me parece fantástico. Gracias al blog estoy conociendo a gente nueva, es una forma de compartir, en nuestro caso, recetas entre todos. Es la manera de tener mi propio recetario y evolucionar como cocinera, ya que a través de otros blogs voy haciendo nuevas recetas y voy aprendiendo cosas nuevas. Hace tiempo que me he ido aficionando a la cocina, pero a través de los blogs he aprendido mucho. Si quiero hacer alguna receta en concreto, antes la busco en los blogs que en los libros de cocina que tengo por casa ;) En definitiva, me lo paso genial con el blog! 

Y aquí van mis nominados! Os lo merecéis! (si hubiera podido habría puesto muchos más):


  1. Trossets de cuina
  2. Apfelstrudel Kuchen
  3. Bolon Bombón
  4. Más dulce que salado
  5. Manzana & Canela
  6. Azúcar i Canela
  7. La Hoja de Albahaca
  8. Esencia de cielo
  9. I avui què cuino?
  10. M'agrada cuinar
  11. Sazono y me lo como

Y estas son las preguntas que, si queréis, os propongo para que respondáis:


  1. ¿Cuando te empezaste a aficionar por el mundo de la cocina?
  2. ¿Cómo surgió la idea de crear un blog de ​​cocina?
  3. ¿Cuál es tu mejor receta?
  4. ¿Qué receta tienes pendiente?
  5. ¿Cuál es tu plato favorito?
  6. ¿Eres más de dulce o de salado?
  7. ¿Eres más de cocina tradicional o de cocina moderna?
  8. ¿Eres de los que siguen las recetas al pie de la letra o de los que les gusta más probar e inventar?
  9. ¿Hay alguna receta familiar que te guste preparar? (a mí me gustan muchas :D)
  10. ¿Tienes alguna anécdota culinaria?
  11. ¿Qué esperas que aporte tu blog a las personas que lo visiten?


Muchas gracias de verdad por el premio i enhorabuena a todos!!!

16 comentaris:

  1. Muchísimas gracias por el premio. Espero poder seguir todos los pasos, responder las preguntas y nominar 11 blogs. No se de donde voy a sacar el tiempo pero lo intentaré.
    Gracias de nuevo y felicidades a ti por tu premio. Besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. De nada Mara, te lo mereces! ;)

      La verdad es que sí que es un poco entretenido sí! hehehehe

      Muchas gracias a ti también! Un beso!

      Elimina
  2. Hola Cristina

    Encantada de conèixer-te, ara ja sé un poc més de tu i dels teus gustos, així que en quedo per aquí.
    Ah! i els gots de xocolata del tiramisú els vaig comprar abans de Nadal al Carrefour, però després els vaig veure a una botiga de productes de pastisseria que hi ha a Palma. També pot esser per Internet o si en tens ganes i temps els pots fer tu mateixa.

    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Caty! Benvinguda!!! Me'n alegro molt que et quedis pel blog :D

      Ja miraré a veure si en trobo, perquè aquesta recepta de tiramisú la tinc que fer sí o sí! I sinó buscaré alguna recepta i a veure si m'animo i els faig jo mateixa.

      Moltes gràcies!!

      Petons

      Elimina
  3. Lo primero, enhorabuena, Cristina, por tu primer premio, te lo mereces por el blog tan bonito que tienes! Y después, muchísimas gracias por acordarte de mí, me hace mucha ilusión! Besos mil!
    Montes

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola guapa!!!

      Muchas gracias!!! me alegro de que te guste!

      Y de nada, tu también te lo mereces y mucho, me encanta tu blog ;) Esta última receta que has puesto de cupcakes de chocolate con buttercream de fresa tienen una pinta... me la anoto en mi lista de pendientes! Hay tantas recetas que tengo ganes de hacer!!! :P

      Besos!!!

      Elimina
  4. Muchas gracias Cris por el Liebsten Award, pero ese premio ya me lo concedieron el año pasado. De todas formas estoy muy contenta de que hayas pensado en mi blog para otorgármelo!!! MUCHAS GRACIAS!!!

    Felicidades por este premio!!! Lo tienes muy merecido!!! Enhorabuena guapa!!

    Un besito,
    Sandra von Cake

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Sandra!!!

      Bueno, así tienes 2! hehehehehe! De nada guapa, ya sabes que me gusta mucho tu blog ;)

      Muchas gracias a ti también!!! :D

      Besos!

      Elimina
  5. Cristina, moltes felicitats pel premi que mereix molt aquest bloc tan ben portat i xulo que tens. I moltes gràices per pensar en mi, em fa moltíssima il.lusió!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Anna!

      Moltes gràcies!! Me'n alegro molt de que pensis així! :D Tu també tu mereixes molt, tu sí que tens un blog ben portat i tens un receptari fantàstic ;)

      Una forta abraçada guapa!

      Elimina
  6. Ens alegrem molt de que t'haja fet ilusió! Tal com diuen els comentaris d'arriva es molt mereixcut i gracies per les teues paraules! ;D

    A mí també m'agrada moltissim el tiramisú, es una de les convinacions que trobe més perfecta. El sabor de café als postres es una de les meues debilitats!

    Un abraç! ^-^

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moooooooolta il·lusió!!!

      Moltes gràcies, de tot cor! I enhorabona també pel vostre de premi, perquè vosaltres sí que us el teniu més que merescut! ja sabeu que us segueixo de ben aprop, m'agrada molt tot el que feu! ;)

      I què t'he de dir del gust del cafè? M'encanta, realment penso que queda fabulós! mmmmmmmm... tiramisú... fa dies que no en menjo... :(

      Una abraçada ben forta! I un cop més, moltes gràcies guapos!

      Elimina
  7. Una vez más muchas gracias por el premio Cristina! :) Un fuerte abrazo!

    ResponElimina

Espero que t'hagi agradat!

I si em vols deixar un comentari, fer-me qualsevol pregunta, suggerència... Endavant, no et tallis i digues la teva! M'agradarà molt llegir-ho i et respondré quan pugui ;)

Moltes gràcies i espero tornar-te a veure per aquí ben aviat!



Espero que te haya gustado!

Y si me quieres dejar un comentario, hacerme cualquier pregunta, sugerencia... Adelante, no te cortes! Me gustará mucho leerlo y te responderé cuando pueda :)

Muchas gracias y espero volver a verte por aquí muy pronto!