L'altre dia la meva germana tenia convidats a l'hora de dinar i tenia ganes de que li preparés sandvitxos de primer, però que fossin una mica diferents als que solem estar acostumats, li feia gràcia que tinguessin algun ingredient dolç. D'aquí que hi posés pinya i la caramel·litzés.
El resultat els hi va agradar molt i des de llavors que n'he anat fent en varies ocasions, com és el cas d'avui, que he repetit la recepta i l'he fotografiat per poder-vos-la ensenyar.
La pinya caramel·litzada juntament amb el formatge i el pernil li dóna un toc dolç que hi queda boníssim! És una bona opció per fer un aperitiu diferent, ja que també es podria presentar en forma de petites tapes punxades amb un escuradents, i ja no cal dir que pot ser perfectament un primer plat, un bon esmorzar, berenar o un sopar a base d'entrepans ;)
INGREDIENTS (per a una ració)
- 2 llesques de pa de motlle
- Dos talls de pernil dolç
- Formatge ratllat (tipus emmental)
- Formatge per untar (tipus Philadelphia. Jo l'he posat light, però també hi pot funcionar molt bé la normal o fins i tot la mantega)
- Pinya en almívar
- Sucre
PREPARACIÓ
Comencem preescalfant el forn a 180ºC amb la funció de gratinar.
I seguim muntant el sandvitx:
Posem un tall de pernil dolç al damunt de la llesca de pa, hi posem formatge ratllat a sobre, la meitat d'un tros de pinya en almívar al damunt, l'altra llesca de pa untada de philadelphia per la part de sota i després repetim el procés, posant un altre tros de pernil dolç al damunt d'aquesta llesca, untem el pernil de philadelphia, hi posem el formatge ratllat pel damunt, l'altra meitat del tall de pinya i finalment hi posem una mica de sucre per sobre, que per acabar hem de cremar amb un cremador.
El posem al forn fins que veiem que el formatge s'hagi gratinat i el pa s'hagi enrossit i ja el podem servir!
Espero que us hagi agradat!! :)
Bon profit!
gaire bé que sento les onades, el vent, les palmeres, els ukeleles .... hmmm!!.... delicios aquest sanvitx....
ResponEliminaTant de bo!! hehehe ;)
EliminaMoltes gràcies Alfons!! ^^ Una abraçada!
Ohhh m'ha agradat molt aquesta recepta! La provaré, gràcies per la idea! petons
ResponEliminaMe'n alegro molt Roser!! Ja em diràs què tal ;)
EliminaGràcies a tu guapa, una forta abraçada!
Qué sandwich tan rico, me encanta la combinación dulce-salado y si me dan esto para cenar, ya me puedo ir a la cama una sonrisa que me durará hasta el dñia siguiente.
ResponEliminaun beso
Lxx
Muchas gracias Leny!! ^^ Que bien que te haya gustado :D
EliminaUn besito!!
Oooohhh!! la pizza hawaiana ens agrada molt a casa, així que la versió sandwitx caurà segur.... M´encanta. petons,
ResponEliminaHola Joaquina!
EliminaProva-la i ja em diràs què tal. Ja veuràs com us agradarà ;)
Moltes gràcies!! Petons!
A les nenes els entusiasmarà!!! Elles també demanen sempre la pizza hawaiana! Un gran invent culinari!!!
ResponEliminaI tant que ho és! La pinya juntament amb el pernil dolç i el formatge... m'encanta! I a casa la hawaiana també és un èxit assegurat! ;)
EliminaJa em diràs si us ha agradat, espero que sí!! :)
Un petó guapa!
M' encantarà ! sóc una devoradora de sanvitxos i bikinis.
ResponEliminaJo també Cristina!! M'agrada sobretot fer-ne algun dia de la setmana per sopar!! :P
EliminaEspero que t'agradi aquesta versió ;)
Una abraçada!
Madre mía con lo que me gustan los sandwiches, este tengo que probarlo. Te ha quedado de lujo y con unas fotos estupendas. Muchos besitos
ResponEliminaMuchas gracias guapísima!! Me alegro mucho de que te haya gustado ^^
EliminaYa me contarás! ;)
Un besito!
Hola Cristina, te ha quedado estupendamente. Menuda buena pinta tiene madre mia, casi podría olerlo desde aquí.
ResponEliminaMuchísimas gracias, me la anoto para practicar en casa.
Saludos desde felicidadenlavida;
Un abrazo,
Francisco M.
hehehe a veces a mi también me pasa, solo con ver las fotos parece que puedes olerlo y todo!!
EliminaMe alegro mucho de que te haya gustado Francisco! Espero que si la pruebas os guste :)
Muchas gracias y un abrazo!! Ahora mismo me paso por tu blog ;)
uueeaa amb pinya!! m'agrada! petons
ResponElimina;) Gràcies guapíssima!! Petons!
Eliminaoh, quina pinta! Aquests sanvitx passen sense gana... no en devia quedar ni una engruna, no? he he he. Petons i bon cap de setmana!
ResponEliminaNo en va quedar gens no!! hehehe I és que és això que dius, passen sols!! ;P
EliminaMoltes gràcies guapa i que tu també passis molt bon cap de setmana!! Una abraçada!
No me extraña nada que les gustara!! están fantásticos y tengo que probar lo de ponerle piña y azúcar que seguro que da un contraste muy rico. Me quedo por tu cocina.
ResponEliminabesos
;) Me alegro de que te haya gustado!! A ver si te gusta, ya verás como sí!!
EliminaMuchas gracias guapa y bienvenida!!! Un abrazo y buen fin de semana!!
Quina gana, per berenar ara mateix !!!!petonets.
ResponEliminahehehe ;) a mi també em passa! Mirar fotografies de menjar quan hi ha gana... malament! ;)
EliminaMoltes gràcies Mamilu! Un petonet i bon cap de setmana!
Creo que si tengo piña, asi que... ¡ya se que ceno hoy!, que bueno va a estar
ResponEliminaUn beso, Mónica
Como me alegro de que la quieras probar!! Espero que os guste :) ya me dirás qué tal!
EliminaUn fuerte abrazo Mónica y buen fin de semana!!
bien bueno¡¡
ResponEliminabon cap de setmana
peto
Muchas gracias Miquel! :)
EliminaBon cap de setmana!! Un petó!
Ohhhhhh, si la pizza hawaiana es mi preferida este pasa a ser mi sandwich nº1 a partir de ahora!!! ;-)
ResponEliminaUn besito,
Sandra von Cake
En casa les gusta mucho ^^ A ver si es verdad y pasa a ser tu tu sandwich nº 1!! hehehe Ya me contarás!! ;)
EliminaMuchas gracias guapísima!! Un fuerte abrazo!!
Dinar a la carta, quina sort té la teva germana.
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar.
hehehe ;) Moltes gràcies a tu guapíssima!!! Molts petonets! ^^
Eliminacrec que m'agrada molt més que la pizza! Molt bona idea. Moltíssimes gràcies per participar. petonets
ResponEliminaMe'n alegro de que t'hagi agradat Judith!!! Moltes gràcies a vosaltres per fer-ho possible, m'encanta participar sempre que puc!!! :D
EliminaMolts petonets!
No hauria imaginat mai que un sandvitx pogués ser tant exòtic!!! Petonets!
ResponEliminaMoltíssimes gràcies guapíssima!!! ^^ Una abraçada!
EliminaNo puc cremar el sucre. Serà suficient amb l'escalfó del forn, oi?
ResponEliminaHola Joan, jo diria que sí que serà suficient. De totes maneres ja m'explicaràs què tal el resultat ;)
EliminaI a la propera miraré de provar-ho, també! Moltes gràcies!
Petons!