Sandvitx hawaià

L'altre dia la meva germana tenia convidats a l'hora de dinar i tenia ganes de que li preparés sandvitxos de primer, però que fossin una mica diferents als que solem estar acostumats, li feia gràcia que tinguessin algun ingredient dolç. D'aquí que hi posés pinya i la caramel·litzés.

El resultat els hi va agradar molt i des de llavors que n'he anat fent en varies ocasions, com és el cas d'avui, que he repetit la recepta i l'he fotografiat per poder-vos-la ensenyar. 

La pinya caramel·litzada juntament amb el formatge i el pernil li dóna un toc dolç que hi queda boníssim! És una bona opció per fer un aperitiu diferent, ja que també es podria presentar en forma de petites tapes punxades amb un escuradents, i ja no cal dir que pot ser perfectament un primer plat, un bon esmorzar, berenar o un sopar a base d'entrepans ;)

INGREDIENTS (per a una ració)

- 2 llesques de pa de motlle
- Dos talls de pernil dolç
- Formatge ratllat (tipus emmental)
- Formatge per untar (tipus Philadelphia. Jo l'he posat light, però també hi pot funcionar molt bé la normal o fins i tot la mantega)
- Pinya en almívar
- Sucre 

PREPARACIÓ

Comencem preescalfant el forn a 180ºC amb la funció de gratinar.

I seguim muntant el sandvitx:

Posem un tall de pernil dolç al damunt de la llesca de pa, hi posem formatge ratllat a sobre, la meitat d'un tros de pinya en almívar al damunt, l'altra llesca de pa untada de philadelphia per la part de sota i després repetim el procés, posant un altre tros de pernil dolç al damunt d'aquesta llesca, untem el pernil de philadelphia, hi posem el formatge ratllat pel damunt, l'altra meitat del tall de pinya i finalment hi posem una mica de sucre per sobre, que per acabar hem de cremar amb un cremador. 

El posem al forn fins que veiem que el formatge s'hagi gratinat i el pa s'hagi enrossit i ja el podem servir!

Espero que us hagi agradat!! :)

Bon profit!

38 comentaris:

  1. gaire bé que sento les onades, el vent, les palmeres, els ukeleles .... hmmm!!.... delicios aquest sanvitx....

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tant de bo!! hehehe ;)

      Moltes gràcies Alfons!! ^^ Una abraçada!

      Elimina
  2. Ohhh m'ha agradat molt aquesta recepta! La provaré, gràcies per la idea! petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Me'n alegro molt Roser!! Ja em diràs què tal ;)

      Gràcies a tu guapa, una forta abraçada!

      Elimina
  3. Qué sandwich tan rico, me encanta la combinación dulce-salado y si me dan esto para cenar, ya me puedo ir a la cama una sonrisa que me durará hasta el dñia siguiente.
    un beso
    Lxx

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias Leny!! ^^ Que bien que te haya gustado :D

      Un besito!!

      Elimina
  4. Oooohhh!! la pizza hawaiana ens agrada molt a casa, així que la versió sandwitx caurà segur.... M´encanta. petons,

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Joaquina!

      Prova-la i ja em diràs què tal. Ja veuràs com us agradarà ;)

      Moltes gràcies!! Petons!

      Elimina
  5. A les nenes els entusiasmarà!!! Elles també demanen sempre la pizza hawaiana! Un gran invent culinari!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant que ho és! La pinya juntament amb el pernil dolç i el formatge... m'encanta! I a casa la hawaiana també és un èxit assegurat! ;)

      Ja em diràs si us ha agradat, espero que sí!! :)

      Un petó guapa!

      Elimina
  6. M' encantarà ! sóc una devoradora de sanvitxos i bikinis.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo també Cristina!! M'agrada sobretot fer-ne algun dia de la setmana per sopar!! :P

      Espero que t'agradi aquesta versió ;)

      Una abraçada!

      Elimina
  7. Madre mía con lo que me gustan los sandwiches, este tengo que probarlo. Te ha quedado de lujo y con unas fotos estupendas. Muchos besitos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias guapísima!! Me alegro mucho de que te haya gustado ^^

      Ya me contarás! ;)

      Un besito!

      Elimina
  8. Hola Cristina, te ha quedado estupendamente. Menuda buena pinta tiene madre mia, casi podría olerlo desde aquí.
    Muchísimas gracias, me la anoto para practicar en casa.

    Saludos desde felicidadenlavida;
    Un abrazo,
    Francisco M.

    ResponElimina
    Respostes
    1. hehehe a veces a mi también me pasa, solo con ver las fotos parece que puedes olerlo y todo!!

      Me alegro mucho de que te haya gustado Francisco! Espero que si la pruebas os guste :)

      Muchas gracias y un abrazo!! Ahora mismo me paso por tu blog ;)

      Elimina
  9. oh, quina pinta! Aquests sanvitx passen sense gana... no en devia quedar ni una engruna, no? he he he. Petons i bon cap de setmana!

    ResponElimina
    Respostes
    1. No en va quedar gens no!! hehehe I és que és això que dius, passen sols!! ;P

      Moltes gràcies guapa i que tu també passis molt bon cap de setmana!! Una abraçada!

      Elimina
  10. No me extraña nada que les gustara!! están fantásticos y tengo que probar lo de ponerle piña y azúcar que seguro que da un contraste muy rico. Me quedo por tu cocina.

    besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. ;) Me alegro de que te haya gustado!! A ver si te gusta, ya verás como sí!!

      Muchas gracias guapa y bienvenida!!! Un abrazo y buen fin de semana!!

      Elimina
  11. Quina gana, per berenar ara mateix !!!!petonets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. hehehe ;) a mi també em passa! Mirar fotografies de menjar quan hi ha gana... malament! ;)

      Moltes gràcies Mamilu! Un petonet i bon cap de setmana!

      Elimina
  12. Creo que si tengo piña, asi que... ¡ya se que ceno hoy!, que bueno va a estar

    Un beso, Mónica

    ResponElimina
    Respostes
    1. Como me alegro de que la quieras probar!! Espero que os guste :) ya me dirás qué tal!

      Un fuerte abrazo Mónica y buen fin de semana!!

      Elimina
  13. bien bueno¡¡
    bon cap de setmana
    peto

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias Miquel! :)

      Bon cap de setmana!! Un petó!

      Elimina
  14. Ohhhhhh, si la pizza hawaiana es mi preferida este pasa a ser mi sandwich nº1 a partir de ahora!!! ;-)

    Un besito,
    Sandra von Cake

    ResponElimina
    Respostes
    1. En casa les gusta mucho ^^ A ver si es verdad y pasa a ser tu tu sandwich nº 1!! hehehe Ya me contarás!! ;)

      Muchas gracias guapísima!! Un fuerte abrazo!!

      Elimina
  15. Dinar a la carta, quina sort té la teva germana.
    Moltíssimes gràcies per participar.

    ResponElimina
    Respostes
    1. hehehe ;) Moltes gràcies a tu guapíssima!!! Molts petonets! ^^

      Elimina
  16. crec que m'agrada molt més que la pizza! Molt bona idea. Moltíssimes gràcies per participar. petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Me'n alegro de que t'hagi agradat Judith!!! Moltes gràcies a vosaltres per fer-ho possible, m'encanta participar sempre que puc!!! :D

      Molts petonets!

      Elimina
  17. No hauria imaginat mai que un sandvitx pogués ser tant exòtic!!! Petonets!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltíssimes gràcies guapíssima!!! ^^ Una abraçada!

      Elimina
  18. No puc cremar el sucre. Serà suficient amb l'escalfó del forn, oi?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Joan, jo diria que sí que serà suficient. De totes maneres ja m'explicaràs què tal el resultat ;)

      I a la propera miraré de provar-ho, també! Moltes gràcies!

      Petons!

      Elimina

Espero que t'hagi agradat!

I si em vols deixar un comentari, fer-me qualsevol pregunta, suggerència... Endavant, no et tallis i digues la teva! M'agradarà molt llegir-ho i et respondré quan pugui ;)

Moltes gràcies i espero tornar-te a veure per aquí ben aviat!



Espero que te haya gustado!

Y si me quieres dejar un comentario, hacerme cualquier pregunta, sugerencia... Adelante, no te cortes! Me gustará mucho leerlo y te responderé cuando pueda :)

Muchas gracias y espero volver a verte por aquí muy pronto!