Avui és l'aniversari de la mare de l'Albert i per celebrar-ho tots junts aquesta, nit li he preparat aquest pastís! Moltes Felicitats Mercè!! :)
Sé que últimament no publico tant com dies enrere, però és que aquestes dos últimes setmanes no he disposat de tantes estones com voldria i tampoc he parat gaire per casa... De totes maneres han sigut unes setmanes puntals i ben aviat podré tornar a fer més experiments dels meus que després miraré de compartir amb tots i totes vosaltres! ;)
De moment avui us porto aquest pastís. Segurament us sonarà una mica, perquè ha estat com una fusió de la recepta del milfulles i la dels pastissets de maduixa, nata i xocolata. Tenia pasta de full i com ja sabeu, últimament hi faig molts invents... :P Em sembla que haurà sortit bo, demà ja us ho diré... hehehe
INGREDIENTS
- 2 làmines de pasta de full (de la rodona)
- Nata pel farcit (he utilitzat 300 ml de nata per muntar i 4 cullerades de sucre llustre)
- Maduixots
- Mitja rajola de xocolata (podeu utilitzar la que més us agradi. Jo he utilitzat la d'un 52% de cacau)
PREPARACIÓ
Primerament preescalfem el forn a 200ºC a dalt i a baix i amb aire.
Quan estigui calent, posem la pasta de full, juntament amb el paper vegetal amb el que ve envasada, al damunt d'un motlle. El pressionem una mica perquè agafi la forma del motlle i tallem els trossos que sobrin pels laterals. Punxem tota la base per tal de que no ens pugi durant la cocció i l'enfornem durant aproximadament 10 minuts o fins que veiem que la massa queda daurada. Després la retirem i la deixem refredar una mica, la desemmotllem i la reservem. Seguim tallant una altra làmina de pasta de full, dibuixant el contorn de la base del motlle que hem utilitzat anteriorment. La posem al damunt d'una safata de forn folrada amb paper vegetal, hi posem una altra safata al damunt per tal de no ens pugi mentre l'enfornem i després la posem al forn durant uns 10-15 minuts. La retirem del forn i la reservem.
Tot seguit preparem la crema pastissera (que hem de deixar refredar a temperatura ambient), la nata, fonem mitja rajola de xocolata (al microones o al bany Maria) i netegem i tallem a làmines els maduixots.
Una vegada ho tinguem tot a punt, ja podem muntar el pastís:
Comencem pintant-ne la base amb la xocolata fosa i deixant-la solidificar.
Seguim posant la crema dins una màniga pastissera, i amb la punta que més ens agradi (jo he utilitzat la rodona) anem fent pilons al damunt de la xocolata. Després hi posem l'altre pis de pasta de full, hi ben repartim les maduixes pel damunt i finalment, altra vegada amb la màniga pastissera i amb la punta rodona (o de la forma que més us agradi), fem pilons de nata per tota la superfície.
Si el volem servir passades unes hores o el dia següent l'hem de reservar a la nevera fins al moment de servir.
Ja veieu que és força fàcil i que el resultat aparentment sembla bo, veritat? ^^
Si al vespre porto la càmara ja miraré de fer fotografies dels talls. Així demà us les penjaré i podreu veure el resultat per dins ;)
Bon profit!
Ja hem celebrat l'aniversari de la Mercè i em sembla que ha estat molt contenta ^^ I del pastís no n'ha quedat ni un trosset! Érem 8 persones i ens l'hem acabat tot... ens hem menjat, com us podreu imaginar, una bona ració cada un :P
Aquí us deixo amb la fotografia que ràpidament hem fet d'un dels talls ;) Espero que us hagi agradat i que el proveu de fer, que queda molt bo i bonic i no té cap complicació!
Aquí us deixo amb la fotografia que ràpidament hem fet d'un dels talls ;) Espero que us hagi agradat i que el proveu de fer, que queda molt bo i bonic i no té cap complicació!
Como me gusta esta tarta. Además te ha quedado preciosa, una pocholada¡¡¡¡ Y como tiene que estar¡¡¡ de miedo. Es que el hojaldre me pierde¡¡¡ Bss
ResponEliminaVirginia "sweet and sour"
Muchas gracias Virginia!!! ^^ Me alegro mucho de que te haya gustado :D A mi también me pierde el hojaldre... nunca falla!
EliminaUn besito guapísima y buena semana!!
Muchas felicidades a Merce.
ResponEliminaLa tarta te quedó maravillosa, me encanta el hojaldre y si es acompañado de nata y fresas para que te cuento mmmmmmm.
Besos.
Ya se lo diré! ;) Muchas gracias guapísima, que bien que te haya gustado!! :)
EliminaBesos!!
T'ha quedat preciosa!!! és una versió espectacular del pastís mil fulles!!! A mi m'apassiona la pasta de full!!! Una abraçada!
ResponEliminaMoltes gràcies Mònica!! Que bé que t'agradi!! ^^
EliminaA mi també, m'encanta!! hehehe
Un petonet guapa!
bonissim aquest milfulls!! t'ha quedat amb una pinta per clavar-li el ganivet ara mateix! petons
ResponEliminaD’aquí una estona ho veurem! hehehe :P Espero que surti bo!!
EliminaUna abraçada guapíssima i moltes gràcies!!
Increibleee y que fotos :O)
ResponEliminaMuchas gracias María!! ^^ Un besito!
EliminaSegur que li agrada aquest pastís! has combinat tots el ingredients perquè el resultat sigui de llepar-se els dits... nata i maduixes, crema i xoco!!!
ResponElimina:) Estic molt contenta, perquè li ha agradat molt!! Vaja, em sembla que a tothom!! És el millor de fer aquestes coses, veure que el resultat agrada als que t'envolten. I a més, no n'ha quedat gens... ens hem menjat uns trossos més grossos... estic ben tipa! Ja només faltava llevar-se els dits sí, que gairebé, perquè ens els hem menjat amb els dits... així que poc a faltat i ves a saber, potser algú ho ha fet ;) hehehe
EliminaMoltes gràcies guapa!! Una abraçada
M'encanten les receptes amb pasta fullada, perfecte. Estic dessitjant veure el tall. Que us vagi de gust. Petons. Yolanda.
ResponEliminaMoltes gràcies Yolanda!!
EliminaJa l'he penjat!! No ser si es veu prou bé, perquè les hem fet amb pressa per les ganes de provar el resultat :P però em sembla que les capes, que és el que volia que es veiés més, han quedat força clares. N'he quedat contenta, la veritat, que sempre que es fa un milfulles tens aquella sensació de que quan es talli sortirà tot pels costats! hehehe
Una forta abraçada guapa!!
Creo que mi pastel favorito es el milhojas, asi que que puedo decir de esta tarta: I-N-C-R-E-I-B-L-E!, espero que lo pasarais bien en el cumple. Un besazo!
ResponEliminaMe alegro mucho de que te haya gustado!! :) La verdad es que ha quedado muy bueno, estoy contenta con el resultado. Y el cumple ha ido muy bien y me parece que ha estado muy contenta con este milhojas :D
EliminaMuchas gracias!!! Un fuerte abrazo y buena semana!!
Qué pastel más bonito y me consta que ha de estar realemnte delicioso. Seguro que lo disfrutáiis pues es una gozada. Besitos
ResponEliminaMuchas gracias guapísima!!
EliminaHa quedado muy bueno :) y estoy muy contenta con el resultado. Eso sí, estoy bien llena, porqué nos hemos comido unos trozos bastante grandes y no ha quedado ni un poquito! hehehe :P
Un fuerte abrazo!!
Ooooooh!! T'ha quedat preciosa!! Madre meva!! Quina presencia!!! Es PRECIOSA!! Em deixes que m'enporti la recepta??? Oooh!! De debó es fa amb una boquilla rodona?? Simplement amb aquesta? Ooh, me encanta la decoració!!! Jo la vull fer!!!! Un petonas
ResponEliminaMoltíssimes gràcies Laura!!! ^^ I tant que te la deixo endur!! M'agrada molt que tinguis ganes de provar-la, que contenta que estic de que t'hagi agradat tant! ;) I sí, ho vaig fer amb una boquilla rodona :) ja veuràs que si la proves et sortirà genial!!
EliminaUna abraçada ben forta guapíssima!!
uau!! Quina celebració més bona que heu fet, Cristina, amb aquest pastís! És que té de tot! Cremós, cruixent, àcid, sucós... i multisabor!! M'encanta. Petons!
ResponElimina:D Moltes gràcies Marina!!! Me'n alegro molt de que t'hagi agradat!!
EliminaEstic molt contenta del resultat. Va ser tota una invenció, però per sort va agradar molt a tothom! I sent així, no es pot demanar més!! La repetiré segur ;)
Una forta abraçada guapíssima!!
Un pastis per tenir amb conte, facilet i amb un resultat excelen...aquet no se m'escapa !!!
ResponEliminapetonets i felicitats.
Moltes gràcies Mamilu! Sí que és facilet i va quedar molt bo ;) Si el proves ja m'ho explicaràs! ^^
EliminaPetons!
Te molt bon aspecte i segur que esta bonisim!!!
ResponEliminaPetons
Moltes gràcies Manel!! Estava boníssim! :)
EliminaUna abraçada!
Hola!! que pastel más delicioso. Estoy segura que en casa triunfaría un montón. Seguro que disteis buena cuenta de ello. Un beso
ResponEliminaQue despistada soy. Muchísimas gracias por la visita. Con tu permiso me quedo de seguidora para no perderme tus maravillosas recetas.
ResponEliminaDe nada guapísima, muchas gracias a ti por pasarte por aquí y quedarte! Bienvenida!! :D
EliminaNos gustó mucho y si alguien hubiera querido repetir no habría podido, porqué nos comimos unos trozos tan grandes que nos lo acabamos a la primera! :P hehehe
Un fuerte abrazo María!!
muy bueno este milhojas y un acabado divino,es un postre muy agradecido y que gusta siempre,seguro que disfruto mucho la Mercè
ResponEliminapeto
Hola Miquel, muchas gracias!!
EliminaLa verdad es que sí que lo es y el resultado suele gustar a casi todos, por no decir que a todos! A Mercè me parece que le gustó mucho y estuvo muy contenta :D
Un petó!
hehehe muchas gracias Trini! ^^ Me alegro mucho de que te haya gustado!! :)
ResponEliminaQue tu també tengas un buen día!! Un abrazo!
Que maravilla de tarta que le has hecho!!! Tiene que haber quedado encantada!!!
ResponEliminaLa tarta es fabulosa!!!
Un besito Cris,
Sandra von Cake
Fue todo un éxito, la verdad!! Quedé muy contenta con el resultado, para repetirla sin duda alguna! :)
EliminaGracias guapísima, me alegro mucho de que te haya gustado!!
Un besito!