Full amb verdures

Avui per dinar he preparat dos de les receptes que vam fer aquest dimecres al taller de cuina "per emportar" del ccvic el Montseny. La primera és aquesta. Ja veureu que no costa gens i que el resultat queda molt vistós i bo! És una manera diferent de menjar verdura i pels que els costa més menjar-ne també és una molt bona opció, perquè amb el gust de la massa de full les verdures no es noten tant. A casa n'hi ha un parell a qui els costa menjar-ne i en canvi, així, se les han ben menjat i sembla que els ha agradat! Així que ja ho sabeu, la massa de full pot ser una bona aliada si de menjar verdures es tracta ;)

INGREDIENTS (per a 6 persones)

- 2 masses de full rodones (hojaldres)
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot verd (dels allargats)
- 3 pastanagues
- 1 ou
- Llavors de sèsam
- Oli d'oliva
- Sal i pebre

PREPARACIÓ

Primerament preescalfem el forn a 180ºC.

Seguim pelant les pastanagues i rentant els pebrots. Ho tallem tot en juliana ben fina i allargada. Ho salpebrem i ho reservem.

Aleshores agafem les masses de full i en fem 8 porcions. Repartim una mica de totes les verdures al damunt de cada porció i després les emboliquem amb el full. Les posem en una safata de forn i sobre paper vegetal (pot ser el mateix amb el que vénen embolicades les masses), les pintem amb l'ou batut i les empolsimem amb les llavors de sèsam. 
Per últim les enfornem durant aproximadament 15 minuts o fins que veieu que estant ben daurades. 

És un plat que es pot menjar fred o calent (està bo de les dues maneres), i a més els podeu fer amb el que us vingui més de gust. També s'hi podria posar una mica de formatge, per exemple. Al taller també hi van posar carbassó, però jo me n'he descuidat... En fi, que amb una mica d'imaginació es poden fer les variants que es vulguin i aquest tipus de massa és perfecte per fer-ho, ja que queda bé amb gairebé tot, dolç o salat.

A casa tot i la falta del carbassó han estat tot un èxit! Així que ja em dono per satisfeta! A la pròxima els en feré uns que també sé que els agraden molt... Ja els posaré aquí al blog... ;) 

Bon profit!

4 comentaris:

  1. Y tanto que el resultado es vistoso y bueno, como que lo voy a probar, porque los pimientos me encantan y así envueltos en esas hojas o pañuelos quedan además de preciosos de seguro muy ricos. Aquí me tienes como seguidora. Y ahora me voy a dar un vuelta por tu blog. Bss

    Virginia "sweet and sour"

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Virginia! Me alegro mucho de que te haya gustado :D La verdad es que son muy sencillos de hacer y quedan muy ricos! En casa fueron todo un éxito!

      Muchas gracias y bienvenida! Espero que te guste! ;)

      Un abrazo!

      Elimina
  2. Me encantan Cristina!!! Te han quedado super vistosos y bonitos con las tonalidades de los pimientos. Seguro que estaban riquísimos!!

    Un besito,
    Sandra von Cake

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Sandra! Muchas gracias ^^ me alegro de que te gusten!! La próxima vez intentaré hacer los molinillos que pusiste en tu blog, que también tienen que estar de vicio! Estos la verdad es que quedaron muy buenos, es una receta muy sencilla y el resultado queda muy rico y vistoso.

      Besos y buen fin de semana guapa!

      Elimina

Espero que t'hagi agradat!

I si em vols deixar un comentari, fer-me qualsevol pregunta, suggerència... Endavant, no et tallis i digues la teva! M'agradarà molt llegir-ho i et respondré quan pugui ;)

Moltes gràcies i espero tornar-te a veure per aquí ben aviat!



Espero que te haya gustado!

Y si me quieres dejar un comentario, hacerme cualquier pregunta, sugerencia... Adelante, no te cortes! Me gustará mucho leerlo y te responderé cuando pueda :)

Muchas gracias y espero volver a verte por aquí muy pronto!