Aquesta recepta va pels
que com jo, sou bastant cafeters i cada dia de bon matí no us hi pot faltar! Però també és pels que de vegades teniu ganes de donar-hi un toc diferent i una mica més llaminer!
La xocolata i el cafè junts fan una combinació espectacular! A mi m’ha
encantat! Mentre feia les fotografies se’m queia la baba... ;)
És una recepta extreta del
meu estimat llibre “El libro de oro del chocolate” i com gairebé totes les
receptes que he provat d’aquest llibre, m’ha agradat molt. Ens ho hem fet per acompanyar
les torrades a l’hora d’esmorzar i com que a casa som bastant de cafè i no tant
de xocolata, però sí dels que ens ve de gust de tant en tant, ha estat tot un
èxit! Jo com que sóc bastant de dolços, em sembla ho repetiré més d’un cop! ;P
hehehe
Us deixo amb la recepta:
INGREDIENTS (per a 4 persones)
- 5 dl de llet
- 2 culleradetes de sucre
llustre
- 150 grams de xocolata
fondant (jo l’he utilitzat de la negra)
- 1,25 dl de nata fresca
- 2 dl de cafè bullint
(com que se m’ha refredat mentre feia la xocolata l’he posat 1 minut al
microones)
- 2 cullerades de cacau
amarg en pols
PREPARACIÓ
Posem la llet i la nata
líquida dins un cassó a foc mitjà i ho remenem constantment per tal de que es
faci una mica d’espuma. Quan comenci a bullir hi afegim la xocolata a trossos i
el sucre. Ho seguim barrejant fins que la xocolata s’hagi fos del tot.
Tot seguit posem ¼ de cafè
a cada tassa i hi anem abocant a poc a poc i vigilant la xocolata i també l’espuma que hagi fet.
Finalment hi posem una
mica de cacau en pols i de sucre llustre al damunt i ja la tenim!
Bon profit!
Más de una vez he derretido la típica chocolatina que te ponen junto al café en algunas cafeterías pero nunca he pensado en preparar ese chocolate al café!!! Creo que gracias a tu post lo pondré en práctica!! ;-)
ResponEliminaMuchas gracias y un besito,
Sandra von Cake
Hola Sandra!
EliminaPues pruébalo porqué está delicioso! :P Si lo haces ya me dirás qué tal ;)
Gracias a ti guapa! Besos!
mmm.... a casa som molt cafeters i xocoaddictes declarats, així que aquesta recepta d'avui m'encanta! Ideal per un esmorzar de diumenge diferent!
ResponEliminaHola Gemma!
EliminaHehehehe! Que bé que t'hagi agradat. La veritat és que és una bona manera de començar el dia i per esmorzar el diumenge... fantàstica! ;P
Gracies guapa! Una abraçada!
con mucho gusto me tomaba yo una taza de este chocolate.
ResponEliminasaludos
Muchas gracias Mou! ;) Un abrazo!
Eliminauummmm! Como apetece este cafe con chocolate tan delicioso que has preparado! No se me ocurre nada mejor para combatir la lluvia... Un abrazo!
ResponEliminaMuchas gracias! ^^ Es verdad que para días lluviosos o fríos viene de perlas este chocolate al café! ;)
EliminaBesos!
Guauuuu hasta a mi se me hace la boca agua en este momento, este café tiene que estar de puro vicioooo!! Me lo preparo pero ya. Un beso
ResponEliminaHehehehe Gracias guapa! ;) Yo me parece que mañana para desayunar me voy a volver a preparar una taza... :P A mi me gustó mucho, la verdad. Si lo pruebas ya me dirás si te ha gustado :)
EliminaUn fuerte abrazo!