Scones i notícies! / Scones y noticias !

Per fi ja torno a ser a aquí!!! :))) Vaig una mica més tard del que voldria, ja que a principis de setembre m'hagués agradat tornar, però el cas és que entre les vacances, el fet d'haver-me mudat a viure amb la meva parella (estem molt contents! :P) i tot plegat, ha fet que no pogués estar per aquí abans! A més, l'ordinador que ara utilitzo va molt lent i he tingut força problemes a l'hora de poder fer una publicació... Així que vinga i vinga paciència! Ara, però, em sembla que ja ho tinc una mica més solucionat! I tot i que potser tindré menys temps que l'any passat, a partir d'avui intentaré ser-hi més sovint, perquè el cert és que deixar de cuinar no ho he fet pas (tinc un munt de receptes noves per ensenyar-vos!) i moltíssimes ganes i energia per ser-hi! Ho trobava molt a faltar!

Por fin ya vuelvo a estar aquí! :))) Voy un poco más tarde de lo que quisiera, ya que a principios de septiembre me hubiera gustado volver, pero el caso es que entre las vacaciones, el hecho de haberme mudado a vivir con mi pareja (estamos muy contentos! :P) y todo, ha hecho que no pudiera estar por aquí antes! Además, el ordenador que ahora utilizo va muy lento y he tenido bastantes problemas a la hora de poder hacer una publicación... Así que venga y venga paciencia! Ahora, sin embargo, me parece que ya lo tengo un poco más solucionado! Y aunque quizás tendré menos tiempo que el año pasado, a partir de hoy intentaré estar por aquí más a menudo, porque lo cierto es que dejar de cocinar no lo he hecho (tengo un montón de recetas nuevas para enseñaros!) y muchísimas ganas y energía para estar aquí! Lo echaba mucho de menos!

Al mateix temps, dir-vos una cosa que em fa molta il·lusió i que ja sé des del febrer, però que fins ara encara no us havia explicat...! Com sabeu, sóc mestra d'educació infantil, vaig acabar la carrera fa dos anys, però va ser sortir i evidentment, no tenir feina... i encara estic igual... faig classes particulars cada tarda i també de cangur i de moment ho vaig fent així... I el fet de tenir més temps lliure ha estat el que m'ha portat a aficionar-me tant per la cuina, que sempre m'ha agradat, però que fins que em vaig trobar amb aquestes circumstàncies no sabia que m'agradés tant. I al veure que és així, em vaig començar a plantejar el fet d'estudiar algun curs de cuina o de pastisseria, per aprendre més, ja que tot el que faig és a partir dels vostres blogs, de llibres, programes de la televisió... i tinc ganes de potser anar una mica més enllà... Així que en vam estar parlant amb la família i els amics i entre tots em van acabar de convèncer per apuntar-me a fer un curs de pastisseria (és potser amb el que gaudeixo més fent :P), que començo aquest dilluns que ve i que faré a l'Escola d'Hostaleria Hofmann!! Estic molt emocionada i contenta, però al mateix temps beeeen nerviosa! :) Semblava que no arribaria mai i ara ja ho tinc aquí! hehehe

La veritat és que la cuina s'ha convertit en una part important i necessària en la meva vida, m'agrada moltíssim anar provant coses noves cada dia i el cert és que no descarto que aquesta afició algun dia es pugui convertir en alguna cosa més... mai se sap! Així que de qui res començaré amb aquesta "nova etapa" i a veure què passa... Ja us aniré informant ;)

De moment us deixo amb unes quantes imatges de la Pastisseria Hofmann, perquè veieu que bonica que és i quines cosetes que fan! La veritat és que tot és boníssim i el croissant de mascarpone, per mi... és tot un pecat! Pels que no la conegueu us recomano que si algun dia esteu per Barcelona i esteu prop del Born li aneu a fer una visita, perquè ja us asseguro que no us decebrà, us encantarà! És entrar, sentir aquella oloreta tant bona de les pastes acabades de fer i buf... quina gana que m'està venint! hahaha

Al mismo tiempo, deciros una cosa que me hace mucha ilusión y que ya sé desde febrero, pero que hasta ahora todavía no os había contado...! Como sabéis, soy maestra de educación infantil, acabé la carrera hace dos años, pero fue salir y evidentemente, no tener trabajo... y todavía estoy igual... hago clases particulares cada tarde y también de canguro y de momento lo voy haciendo así... Y el hecho de tener más tiempo libre ha sido el que me ha llevado a aficionarseme tanto por la cocina, que siempre me ha gustado, pero que hasta que me encontré con estas circunstancias no sabía que me gustara tanto. Y al ver que es así, me empecé a plantear el hecho de estudiar algún curso de cocina o de pastelería, para aprender más, ya que todo lo que hago es a partir de vuestros blogs, de libros, programas de televisión... y tengo ganas de quizás ir un poco más allá... Así que estuve hablando con la familia y los amigos y entre todos me acabaron de convencer para apuntarme a un curso de pastelería (es quizás con el que disfruto más :P), que comienzo este lunes y que haré en la Escuela de Hostelería Hofmann! Estoy muy emocionada y contenta, pero al mismo tiempo bieeeen nerviosa! :) Parecía que nunca llegaría y ahora ya lo tengo aquí! hehehe


La verdad es que la cocina se ha convertido en una parte importante y necesaria en mi vida, me gusta muchísimo ir probando cosas nuevas cada día y lo cierto es que no descarto que esta afición algún día pueda convertirse en algo más... nunca se sabe! Así que dentro de nada empezaré con esta "nueva etapa" y a ver qué pasa... Ya os iré informando ;)


De momento os dejo con unas cuantas imágenes de la pastelería Hofmann, para que veáis lo bonita que es y qué cositas que hacen! La verdad es que todo está buenísimo y el croissant de mascarpone, para mí... es un pecado! Para los que no la conozcáis os recomiendo que si algún día estáis por Barcelona y andáis cerca del Born le vayáis a hacer una visita, porque ya os digo que no os decepcionará, os encantará! Es entrar, oler ese aroma tan bueno de las pastas recién hechas y buf... qué hambre que me está viniendo! hahaha
Em disculpo també per no haver-vos pogut visitar gaire durant aquest temps, però és que m'ha sigut una mica difícil... :( Espero poder passar-me pels vostres blogs mica en mica i tornar-me a posar al dia, perquè segur que en tots ells m'esperen unes receptes delicioses! Quines ganes de veure tot el que heu estat fent! ;)

I ara sí, va, us porto una nova recepta, que ja toca! A casa ens va encantar! Són scones de figues i formatge fresc, a veure si us agraden! 

Me disculpo también por no haberos podido visitar demasiado durante este tiempo, pero es que me ha sido un poco difícil... :( Espero poder pasarme por vuestros blogs poco a poco y volver a ponerme al día, porque seguro que en todos ellos me esperan unas recetas deliciosas! Qué ganas de ver todo lo que habéis estado haciendo! ;)


Y ahora sí, os traigo una nueva receta, que ya toca ! En casa nos encantó! Son scones de higos y queso fresco, a ver si os gustan!


És temporada de figues i a casa en tenim de molt bones i el meu pare buscant pels blogs, va trobar una recepta al blog de Gastronomiaycia i em va demanar que els hi preparés. La veritat és que són boníssims i farcits amb formatge cremós, o foie, o formatge de cabra... amb pernil salat... mmmm són tot un vici!! Van ser el sopar de l'altre dia i la veritat és que els tornaré a fer seguríssim! 

En una altra ocasió també vaig publicar una recepta d'Scones al blog (recepta aquí) i també ens van agradar molt, però us recomano que si us agraden les figues, proveu aquests, que queden molt tovets i suaus i amb un regustet dolç fantàstic. La recepta la vaig fer igual que l'original, excepte pel que fa a la farina, que en la recepta original utilitzava integral i que jo vaig utilitzar de la normal, i pel que fa també al llevat, que era fresc i que jo vaig utilitzar del químic. Espero que us agradin i que us animeu a provar-los!

Es temporada de higos y en casa tenemos de muy buenos y mi padre buscando por los blogs, encontró una receta en el blog de ​​Gastronomiaycia y me pidió que se los preparara. La verdad es que son buenísimos y rellenos con queso cremoso, o foie, o queso de cabra... con jamón serrano... mmmm son todo un vicio! Fueron la cena del otro día y la verdad es que los volveré a hacer segurísimo!


En otra ocasión también publiqué una receta de Scones en el blog (receta aquí) y también nos gustó mucho, pero os recomiendo que si os gustan los higos, probáis estos, que quedan muy blanditos y suaves y con un regustillo dulce fantástico. La receta la hice igual que la original, excepto por la harina, que yo he utilizado de la normal, y por la levadura, que he utilizado de la química. Espero que os gusten y que os animéis a probarlos! 

Scones de formatge fresc i figues
- 250 grams de farina blanca
- 230 grams de figues madures
- 100 grams de formatge fresc (jo vaig utilitzar el "light")
- 50 ml de llet (vaig utilitzar-la semidesnatada)
- 50 grams de mantega a temperatura ambient
- 35 grams d'ametlla picada
- 10 grams de llevadura química
- 5 grams de sal
- 30 grams de sucre refinat
Scones de queso fresco y higos
- 250 gramos de harina blanca
- 230 gramos de higos maduros
- 100 gramos de queso fresco (yo utilicé el " light")
- 50 ml de leche (utilizé la semidesnatada)
- 50 gramos de mantequilla a temperatura ambiente
- 35 gramos de almendra picada
- 10 gramos de levadura química
- 5 gramos de sal
- 30 gramos de azúcar refinado
PREPARACIÓ

Comencem aixafant bé les figues amb una forquilla i quan les tinguem ben picadetes, les barregem amb la farina, el formatge fresc a trossets, la llevadura, la mantega a temperatura ambient, l'ametlla picada, la sal i el sucre. I ho ben barregem tot amb una espàtula fins que obtinguem una mescla més aviat enganxosa, però al mateix temps uniforma. Quan la tinguem, la deixem reposar 30 minuts a la nevera i mentrestant preescalfem el forn a 190ºC.

Passats aquests minuts, folrem amb paper vegetal una safata de forn, traiem la mescla de la nevera i amb l'ajuda de dos culleres fem porcions de la mescla al damunt de la safata. I quan les tinguem totes disposades, ja ho podem enfornar durant uns 15-20 minuts i ja els tindrem a punt! (per la quantitat de massa és possible que s'hagin de fer dos enfornades, ja que en surten bastants). I no cal que fem les porcions molt separades entre elles, perquè ja veureu que tampoc creixen molt.


I ja tindrem els nostres fantàstics scones, que podrem servir acompanyant per exemple un bon assortit de formatges, el cafè... o com vam fer nosaltres, farcint-los de maneres diferents, com per exemple amb formatge cremós i pernil salat, amb foie, amb formatge de cabra... vaja, com més us agradin! 


Ja veieu que són ben fàcils i ràpids de fer i a la vegada, boníssims!!

Bon profit!
PREPARACIÓN 

Empezamos aplastando bien los higos con un tenedor y cuando las tengamos bien picaditos, las mezclamos con la harina, el queso fresco en trocitos, la levadura, la mantequilla a temperatura ambiente, la almendra picada, la sal y el azúcar. Y lo bien mezclamos todo con una espátula hasta obtener una mezcla más bien pegajosa, pero al mismo tiempo uniforme. Cuando la tengamos, la dejamos reposar 30 minutos en la nevera y precalentamos el horno a 190ºC. 


Pasados ​​estos minutos, forramos con papel vegetal una bandeja de horno, sacamos la mezcla de la nevera y con la ayuda de dos cucharas hacemos porciones de la mezcla encima de la bandeja. Y cuando las tengamos todas dispuestas, ya lo podemos hornear durante unos 15-20 minutos y ya los tendremos listos! (por la cantidad de masa es posible que se tengan que hacer dos horneadas, ya que salen bastantes). Y no es necesario que hagamos las porciones muy separadas entre sí, porque ya veréis que tampoco crecen mucho.


Y ya tendremos nuestros fantásticos scones, que podremos servir acompañando por ejemplo un buen surtido de quesos, el café... o como hicimos nosotros, rellenándolos de maneras diferentes, como por ejemplo con queso cremoso y jamón, con foie, con queso de cabra... vaya, como más os gusten! 


Ya veis que son bien fáciles y rápidos de hacer y a la vez, buenísimos! 


Buen provecho!

36 comentaris:

  1. Aquests scons tenen una pinta boníssima.
    Felicitats pels canvis i pel curs a la pastisseria Hoffmann... segur que ho gaudiràs molt! Ja ens explicaràs com et va
    petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies guapíssima! A veure... hehehe, ja us ho aniré explicant! ;)

      Una abraçada i bon cap de setmana!

      Elimina
  2. De debó que la espera ha valgut la pena, Cristina!!! Quins panets tan bons, a l'hora que és, ara mateix en tastaria un de bona gana. El meu sense pernil, ni foia, si us plau. Enhorabona pel teu nou domicili i molta sort amb el curs a l'escola Hoffman. Què bé!!! Petonets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. :D Moltíssimes gràcies Mercè! Estic molt contenta de tornar a estar per aquí! Me'n alegro molt de que t'hagi agradat la recepta i no pateixis, els teus sense el pernil ni el foie! hehehe ;) Ja us aniré explicant les meves aventures a l'escola, a veure si me'n sortiré! hahaha

      Molts petons bonica i bon cap de setmana!!

      Elimina
  3. Ostres Cristina, se t'ha trobat a faltar!! i bens carregada veig!! primer que tot, aquesta recepta m'encanta, el contrast de sabors ha d'estar boníssim! i després enhorabona per aquest nou pas amb la parella i molta sort en el curs de pastisseria, segur que aprens molt i t'ho passis de luxe!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltíssimes gràcies Eva!!! M'ha agradat molt el teu comentari! :D

      Si t'ha agradat la recepta t'animo a fer-la, perquè ja veuràs que el resultat segur que us agradarà ;)

      Ja us aniré explicant les meves batalletes... hehehe, a veure com anirà!!

      Una abraçada ben forta guapa i que passis un genial cap de setmana!

      Elimina
  4. hola Cristina, enhorabona!!!
    la recepta increíble, ja ho saps!!!
    molta sort en aquesta nova etapa, segur que molt enriquidora

    petonets i bon cap de setmana

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies guapíssima!! :D

      Molts petonets i que tu també passis molt bon cap de setmana!! ;)

      Elimina
  5. Ei, benvinguda de nou! Quines vacances més llaaaaaaaaaaaaaaargues, eh? :)
    Quantes noves notícies, sobretot això del curs de pastisseria, esperem que ens expliquis noves receptes, eh?
    I enhorabona per l'estrena de pis ;)
    Els scoones tenen una pinta sensacional

    ResponElimina
    Respostes
    1. hehehehe doncs sí que han estat llargues eh! Massa i tot! Que no hi havia manera de tornar, però les ganes no hi faltaven!!! ;P

      Moltes gràcies Gemma!! :) Ja us aniré explicant cosetes, sí!!

      Una abraçada guapa i que passis molt bon cap de setmana!

      Elimina
  6. Bentornada i Felicitats per tot plegat. Espero dolces cròniques!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Cristina!! Estic molt conenta d'haver tornat i també de tots aquests canvis i noves experiències que van arribant! Jo també espero que siguin dolces! hahaha ;)

      Molts petonets guapa i bon cap de setmana!! :)

      Elimina
  7. Si fins ara ja eres una crac, amb el curs faràs por Crisina!!!!!!! Enveja que em fas!!! De la sana però ;) I aquests scones.... Quina pinta noia!!
    Bona tornada i petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. hehehehe moltes moltes gràcies Dolors!!! :D Aquesta tarda començo el curs... ja estic com un flam!! ;)

      Molts petons bonica!!!

      Elimina
  8. Moltes felicitats, un curs de pastisseria? Quina sort, espero que ens expliquis moltes coses
    Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Rosa Maria! Doncs sí, a fer pastisseria a tope!! hehehehe

      Moltíssimes gràcies! :) Una abraçada guapa!

      Elimina
  9. quina recepta mes bona Cristina! m'encanta que hagis tornat, que ja et trobava a faltar, ara a seguir i no parar ehh!! petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltíssimes gràcies Roser! M'ha alegrat molt el teu comentari :) La veritat és que jo també ho trobava molt a faltar!!

      Petons bonica!

      Elimina
  10. Moltes felicitats per totes les novetats en la teva vida, i a gaudir!! LA recepta em sembla deliciosa, no he provat mai els scones pero tenen una pinta increible. Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Roser!! Miraré d'aprofitar al màxim totes aquestes experiències que se'm van presentant :))

      Molts petons guapíssima!!

      Elimina
  11. Hola Cristina, benvinguda i mes amb aquestes notícies tan bones, quina enveja!!!!! jo ho vaig mirar perquè també m'agradaria fer-ho però la situació econòmica no és bona i per plaer no m'ho puc permetre, m'encantarà veure les cosetes que aprens. Conec una altra noia Esther de La Cuinera que també va dir que començava el curs de Pastisseria, jo també vull ........ Els scones es veuen deliciosos. Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola bonica!! Moltes gràcies! Ja us aniré tenint informats de tot el que vagi fent ;)

      Amb l'Esther avui segurament ens coneixerem, perquè resulta que fem el mateix curs i al mateix dia! hehehe Segur que quan sigui l'ocasió també el podràs fer :)

      Molts petons guapíssima!

      Elimina
  12. Nena moltes felicitats!

    Me n'alegro molt per tu, ens has portat molt bones notícies en la teva tornada! Espero que aquesta nova etapa sigui meravellosa, i que ens vagis informant dels teus progressos a la Hoffman!

    Eh, i els scones de luxe!

    Un petonàs!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. :D Motíssimes gràcies Víctor!!! Esperem que sí que ho sigui! hehehe Ja us aniré informant, demà mateix si puc ja miraré de portar-vos notícies d'avui que serà el primer dia de curs! ;)

      Una forta abraçada!!

      Elimina
  13. Que maravilla, se ven deliciosos, el relleno los hace aun mas apetitosos. Un abrazo y me los quedo en mi lista de recetas por hacer.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Me alegro de que te hayan gustado!! Muchas gracias guapa!

      Besos! :)

      Elimina
  14. Ohhh Cristina, els scones una meravella, però el teu curs,,,,, qui pogués, no saps l'embeja que em fas. Petons. Yolanda.

    ResponElimina
    Respostes
    1. :)) Moltes gràcies bonica!! Estic molt contenta, la veritat! Ja us explicaré! ;)

      Molts petons!!

      Elimina
  15. Cristina, que bé que hagis tornat!!! I quina enveja (sana) això del curs a la Hoffman!!! Ja ens ensenyaràs uns quants trucs!!! Una abraçada ben gran i sort en la nova aventura culinària! Per cert...els scones els tinc pendents de fer!!! Aquests teus semblen deliciosos!

    ResponElimina
    Respostes
    1. :D Moltíssimes gràcies Mònica! Ara ja tocava tornar!! hehehehe ;) De moment dilluns vam començar i em va agradar molt!!!! Ja us aniré tenint informats!

      Una abraçada ben forta guapíssima!! I prova'ls, que ja veuràs que surten boníssims!!

      Elimina
  16. Cris, que maravilla volver a tenerte por aquí!!!! Te eché mucho de menos y confieso que me estaba preocupando un poco por tus tan largas vacaciones.

    Que fantástica noticia!!! Ahora mismo me das una envidia tremenda!!! Joooooo, me gustaría a mí también hacer un curso como ese y si vuelvo por Barcelona seguiré tu recomendación y visitaré esa pastelería con croissant de mascarpone incluida, jejeje.

    Y que decir te tus scones, pues que son una maravilla como nos tienes acostumbrados con cada receta tuya.

    Muchos besitos preciosa,
    Sandra von Cake

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sandra!! hehehehe Ya estoy aquí!! La verdad es que ahora tocaba volver eh! Me ha encantado tu comentario, eren un cielo!!! :)))

      El lunes comenzamos y es una pasada! Estaba súper nerviosa, pero poquito a poco me fui calmando y la verdad es que me encantó! Tengo ganas de que vuelva a ser lunes!! hahahaha Si vas por Barcelona pásate por su pastelería, ya verás que rico que está todo! ;)

      Muchas, muchas gracias guapi!!!

      Un abrazo bien fuerte!!! :D

      Elimina
  17. Quantes notícies, doncs res, que tinguis molt bona sort amb totes les coses que comences, il·lusió ja es veu que no et falta.;)
    Els scones m'encanten!!!!!!!!

    ResponElimina
  18. Uns scons superbons! Et desitjo que gaudexis molt del cur de pastisseria que segur que aprofitaràs molt. Ja estic desitjant veure els resultats!!!!
    Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies guapa! Segur que sí!! Ja miraré de fer alguna coseta per poder publicar per aquí :)

      Una abraçada!

      Elimina

Espero que t'hagi agradat!

I si em vols deixar un comentari, fer-me qualsevol pregunta, suggerència... Endavant, no et tallis i digues la teva! M'agradarà molt llegir-ho i et respondré quan pugui ;)

Moltes gràcies i espero tornar-te a veure per aquí ben aviat!



Espero que te haya gustado!

Y si me quieres dejar un comentario, hacerme cualquier pregunta, sugerencia... Adelante, no te cortes! Me gustará mucho leerlo y te responderé cuando pueda :)

Muchas gracias y espero volver a verte por aquí muy pronto!