Magdalenes romàntiques


Com que avui és el dia dels enamorats us porto aquestes magdalenes romàntiques i que ens poden servir per aquesta data, però també per qualsevol altre dia de l'any! Nosaltres potser som més de Sant Jordi, però de totes maneres no sóc gaire partidària de només celebrar aquestes dates en concret, sinó que qualsevol dia pot ser motiu per celebrar-ho, cada dia de l'any pot ser el nostre dia dels enamorats. Tenir un detall amb la teva parella i amb els que més t'estimes no costa gens i val la pena fer-ho sempre que es pugui! ;)

I anant per la recepta... dir-vos que són les mateixes magdalenas que les que vaig publicar dies enrere, però amb alguna sorpresa a dins! 

Com que sé que li van agradar molt la última vegada i també a tots els de casa i em van demanar que algun dia els posés xocolata, doncs avui he aprofitat. Però ja veureu que no només porten això, n'hi ha de diferents! :P

La recepta la teniu aquí. Pel que fa a la massa només he canviat una cosa i és que l'altre dia vaig utilitzar la ratlladura de mitja llimona i de mitja taronja i avui ho he fet amb la ratlladura de tota una llimona i prou. Potser m'agrada més així. 

I què més he fet diferent? Doncs que les he farcit. N'he farcit amb melmelada de maduixa, amb Nutella i també amb trossets de xocolata blanca i xocolata amb llet.

Per fer-ho, primer he preparat la massa com en l'altre ocasió i mentre el forn s'escalfava i la massa reposava, he aprofitat per anar farcint els paperets de les magdalenes. He començat per fer les de melmelada de maduixa i el que he fet ha estat posar una mica de massa a la base dels paperets, després hi he posat una culleradeta de melmelada al mig i finalment ho he acabat de cobrir amb una mica més de massa. Després, pel damunt, hi he posat uns quants trossets de xocolata blanca (un cop cuites les magdalenes han quedat torradets) :)
He seguit amb les de Nutella i fent el mateix que en les anteriors (en aquestes no hi he posat xocolata pel damunt, però també se'n podria posar). 
I amb la massa que m'ha quedat hi he barrejat trossets de xocolata blanca i trossets de xocolata amb llet (de la que s'utilitza per fondre's) i després he omplert els paperets que quedaven.
Així han passat els 10 minuts de repòs i ja només m'ha quedat posar una mica de sucre pel damunt de les magdalenes i enfornar-les durant uns 18 minuts a 210ºC. 

Un cop acabades, les he punxat per assegurar que estiguessin fetes i després, amb les de Nutella hi he posat un cor de pa de pessic (que vaig comprar) i que he enganxat amb una mica de Nutella calenta. I la resta de magdalenes les he decorat amb aquests cors i ocellets. 

I aquest ha estat el resultat! Han quedat boníssimes i crec que ben maques :D 

Bon profit i que acabeu de passar un feliç dia! ;)

6 comentaris:

  1. Aquestes magdalenes de nata son perfectes. Jo també les he fet més d´un cop, i així tant ben guarnides estan ideals pel dia d´avui... petons,

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Joaquina! Estant molt bones, a nosaltres ens agraden molt! :)

      Moltes gràcies! Un petó!

      Elimina
  2. Què maques t´han quedat! Cada dia ha de ser una celebració però per mi el dia dels enamorats és Sant Jordi.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Cristina!

      Moltes gràcies! Jo si et sóc sincera també sóc més de Sant Jordi que de Sant Valentí. Tant per mi com per la meva parella el nostre dia oficial és, a part del nostre aniversari, Sant Jordi, però també ens agrada celebrar-ho en qualsevol altra ocasió, com ha estat el dia d'avui. No sempre l'hem celebrat, però ja que estic agafant tanta afició per la cuina, alguna recepta havia de fer! ;) hehehehehe

      Una abraçada!

      Elimina
  3. Hola Cris!!!

    Las magdalenas te han quedado simplemente geniales!!! Para mí este sería un detalle de cualquier día, no me gusta S. Valentín.

    Un besito,
    Sandra von Cake

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Sandra! Muchas gracias! ^^

      Yo pienso que cualquier día nos puede valer para tener un detalle con nuestra pareja y nuestros seres queridos, a mi me gusta celebrar cualquier cosa, pero tampoco soy de celebrar esta fecha porqué sí y nada durante el resto del año, no tendría sentido. Si nos viene bien lo celebramos y sino pues no hacemos nada. Tenemos que mostrar nuestra estima hacia los demás cada día y esto es lo realmente importante, no los regalos o los detalles materiales. Cada día es especial ;)

      Un beso!

      Elimina

Espero que t'hagi agradat!

I si em vols deixar un comentari, fer-me qualsevol pregunta, suggerència... Endavant, no et tallis i digues la teva! M'agradarà molt llegir-ho i et respondré quan pugui ;)

Moltes gràcies i espero tornar-te a veure per aquí ben aviat!



Espero que te haya gustado!

Y si me quieres dejar un comentario, hacerme cualquier pregunta, sugerencia... Adelante, no te cortes! Me gustará mucho leerlo y te responderé cuando pueda :)

Muchas gracias y espero volver a verte por aquí muy pronto!