Limoncello

Avui us porto la recepta d'una beguda súper refrescant i irresistible... la del limoncello! És ben fàcil de fer i perfecte per prendre a la terrasseta amb la família i/o els amics aquests dies calorosos d'estiu, no creieu?

A casa ja l'esperen impacients des de fa dies, i és que ja fa una setmana que el tinc a punt, però les fotos que vaig fer l'altre dia no m'acabaven de convèncer... així que no vaig deixar que ningú el provés per poder tornar a repetir la sessió. Avui per fi hi he tornat i he quedat contenta amb elles, així que el proper dia que sopem plegats ja el podran provar (de moment sóc la única que l'he tastat i puc garantir que està brutal!)  .

I pel que fa a les fotos, doncs veureu que són una mica diferents de les que acostumo a penjar, espero que us agradin, i és que he aprofitat per provar el meu nou objectiu de 50mm en un lloc diferent per veure com sortien. El cert és que m'ho he passat molt bé fent-les i la veritat és que he acabat fotografiant el limoncello des de tots els angles possibles!! Mai hagués pensat que li podria treure tant de partit a una beguda, hahaha.

És una recepta que em va explicar el meu tiet Paco fa un temps i que tenia pendent de fer per aquestes dies d'estiu, així que espero que us animeu a preparar-lo i que m'expliqueu què tal, perquè ja veureu com segur que us encantarà i que a partir de fer-lo una vegada, segurament no en tornareu a comprar més :) 

Hoy os traigo la receta de una bebida súper refrescante y irresistible... la del limoncello! Es bien fácil de hacer y perfecto para tomar en la terraza con la familia o los amigos estos días calurosos de verano, no creéis?

En casa ya lo esperan impacientes desde hace días, y es que ya hace una semana que lo tengo listo, pero las fotos que hice el otro día no me acababan de convencer... así que no dejé que nadie lo probara para poder repetir la sesión. Hoy por fin las he vuelto ha hacer y he quedado contenta con ellas, así que el próximo día que cenemos juntos ya lo podrán probar (de momento soy la única que lo he probado y puedo garantizar que está brutal!).

Y en cuanto a las fotos, pues veréis que son un poco diferentes de las que suelo colgar, espero que os gusten, y es que he aprovechado para probar mi nuevo objetivo de 50mm en un lugar diferente para ver cómo salían. Lo cierto es que me lo he pasado muy bien haciéndolas y la verdad es que he acabado fotografiando el limoncello desde todos los ángulos posibles!! Nunca hubiera pensado que le podría sacar tanto partido a una bebida, hahaha.

Es una receta que me contó mi tío Paco hace un tiempo y que tenía pendiente de hacer para estos días de verano, así que espero que os animéis a prepararlo y que me expliquéis qué tal, porque ya veréis como seguro que os encantará y que a partir de hacerlo una vez, seguramente no volveréis a comprar más :)
Limoncello
- 1 ampolla de bon vodka
- 8 llimones
- 250 grams de sucre

PREPARACIÓ

Primerament escalfem una part del vodka i hi afegim el sucre just perquè es dissolgui, no deixem que arribi a bullir. Tot seguit ho passem dins d'una ampolla que tinguem buida amb la resta del vodka i hi afegim la ratlladura de les 8 llimones i el seu suc, que haurem extret prèviament. 

Ho deixem macerar a la nevera un parell de setmanes, tot mesclant-ho de tant en tant i després ja només ens quedarà col·lar-ho i passar-ho dins d'una ampolla definitiva, congelar-ho i deixar-lo reservat fins que el vulguem servir.  El dia que el vulguem utilitzar el retirem del congelador una estoneta abans de consumir-lo i ja tindrem llest el nostre limoncello casolà! Una delícia i que cal prendre beeeeen fresca! :P 

Ja veieu que no costa gens de fer, així que espero que us animeu a fer-lo!! 

Bon estiu! 
Limoncello
- 1 botella de buen vodka
- 8 limones
- 250 gramos de azúcar

PREPARACIÓN

Primeramente calentamos una parte del vodka y le añadimos el azúcar justo para que se disuelva, no dejamos que nos llegue a hervir. Seguidamente lo pasamos dentro de una botella que tengamos vacía con el resto del vodka y le añadimos la ralladura de los 8 limones y su jugo, que habremos extraído previamente.

Lo dejamos macerar en la nevera un par de semanas, mezclándolo de vez en cuando y después ya sólo nos quedará colarlo y pasarlo dentro de una botella definitiva, congelarlo y reservarlo así hasta que queramos servirlo. El día que lo queramos utilizar solo lo tendremos que retirar un rato antes de consumirlo y ya tendremos listo nuestro limoncello casero! Una auténtica delicia y que se tiene que tomar bieeeeen fresca! :P

Ya veis que no cuesta nada de hacer, así que espero que os animéis a hacerlo!

Feliz verano! 

6 comentaris:

  1. És el meu licor preferit! fa poquet vaig penjar la meva versió, força diferent, però estic segura que el resultat és igual de bo, jo almenys comparant amb el que preníem a Itàlia vaig quedar d'allò més satisfeta! un petó!

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi també m'agrada molt, i pels dies de calor ens ha anat de perles! hehehe Segur que també queda igual de bo o més Eva! Jo també en vaig quedar molt satisfeta, a partir d'ara, sempre casolà ;)

      Un petonet bonica!!

      Elimina
  2. Tengo muchas ganas de hacerlo, preciosas fotos :)

    www.acomerconmama.blogspot.com

    ResponElimina
  3. Cada vez que voy al súper y lo veo me entran ganas de llevarme una botella, está tan bueno!! pero creo que voy a optar por hacerlo yo misma en casa, para aprovechar la cantidad de limones que tenemos, gracias por la receta, las fotos espectaculares!!!

    Un besazo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias guapísima! La verdad es que vale la pena hacerlo en casa, ya que no cuesta nada i el resultado es espectacular! Anímate a hacerlo! ;)

      Un beso!!

      Elimina

Espero que t'hagi agradat!

I si em vols deixar un comentari, fer-me qualsevol pregunta, suggerència... Endavant, no et tallis i digues la teva! M'agradarà molt llegir-ho i et respondré quan pugui ;)

Moltes gràcies i espero tornar-te a veure per aquí ben aviat!



Espero que te haya gustado!

Y si me quieres dejar un comentario, hacerme cualquier pregunta, sugerencia... Adelante, no te cortes! Me gustará mucho leerlo y te responderé cuando pueda :)

Muchas gracias y espero volver a verte por aquí muy pronto!